Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a realizat două transferuri importante în aceeaşi zi. Steliano Filip revine

Cristian Mihală

Actualizat 22/01/2021 la 13:21 GMT+2

Steliano Filip şi Gevaro Nepomuceno sunt jucătorii transferaţi de Dinamo astăzi. În ciuda problemelor financiare, "câinii" reuşesc să se întărească.

Steliano Filip, în duel cu Denis Alibec, într-un FCSB-Dinamo

Credit imagine: Eurosport

După 6 ani petrecuţi în Ştefan cel Mare (2012-2018), Steliano Filip revine la prima dragoste. Fostul căpitan al lui Dinamo a reziliat acum două zile contractul pe care îl avea în Grecia, cu Dinamo, şi deşi iniţial a vrut să vadă ce oferte primeşte din afara graniţelor României, în cele din urmă a acceptat să revină în "Groapă".
DDB a reuşit să îl convingă pe fotbalist că Dinamo are viitor şi trebuie susţinută de "câinii" adevăraţi, astfel că fundaşul stânga a ales cu inima. Asta în ciuda faptului că de serviciile lui s-au interesat alte trei formaţii din Liga 1. El va semna pe doi ani şi jumătate şi se va alătura formaţiei lui Gane în scurt timp.

Dinamo a rezolvat şi transferul lui Gevaro Nepomuceno

Tot azi, formaţia din Ştefan cel Mare a realizat şi transferul lui Gevaro Nepomuceno, care de asemenea va deveni liber de contract.
Născut în Olanda, la Tilburg, atacantul de bandă stângă a ales să evolueze pentru Curacao, unde a înscris 8 goluri în 44 de selecţii.
Ultima oară la Halifax Town, jucătorul de bandă a semnat pe un an şi jumătate şi nu e la prima aventură în România. El a mai evoluat pentru Petrolul, în perioda 2014-2016, înainte de a fi transferat de Maritimo. În ultimii ani a evoluat în ligile inferioare engleze, la Oldham, Chesterfield şi Halifax Town, de care s-a despărţit amiabil în această iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo