După 6 ani petrecuţi în Ştefan cel Mare (2012-2018), Steliano Filip revine la prima dragoste. Fostul căpitan al lui Dinamo a reziliat acum două zile contractul pe care îl avea în Grecia, cu Dinamo, şi deşi iniţial a vrut să vadă ce oferte primeşte din afara graniţelor României, în cele din urmă a acceptat să revină în "Groapă".
DDB a reuşit să îl convingă pe fotbalist că Dinamo are viitor şi trebuie susţinută de "câinii" adevăraţi, astfel că fundaşul stânga a ales cu inima. Asta în ciuda faptului că de serviciile lui s-au interesat alte trei formaţii din Liga 1. El va semna pe doi ani şi jumătate şi se va alătura formaţiei lui Gane în scurt timp.
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM 12 ORE

Dinamo a rezolvat şi transferul lui Gevaro Nepomuceno

Tot azi, formaţia din Ştefan cel Mare a realizat şi transferul lui Gevaro Nepomuceno, care de asemenea va deveni liber de contract.
Născut în Olanda, la Tilburg, atacantul de bandă stângă a ales să evolueze pentru Curacao, unde a înscris 8 goluri în 44 de selecţii.
Ultima oară la Halifax Town, jucătorul de bandă a semnat pe un an şi jumătate şi nu e la prima aventură în România. El a mai evoluat pentru Petrolul, în perioda 2014-2016, înainte de a fi transferat de Maritimo. În ultimii ani a evoluat în ligile inferioare engleze, la Oldham, Chesterfield şi Halifax Town, de care s-a despărţit amiabil în această iarnă.
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
24/10/2021 LA 07:20
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
24/10/2021 LA 04:59