Dinamo părea să fi intrat pe o pantă ascendentă odată cu sosirea jucătorilor spanioli, însă UTA le-a tăiat elanul jucătorilor lui Cosmin Contra. Ioan Hora a marcat unicul gol al partidei în minutul 42, din penalty, și a adus 3 puncte uriașe la Arad.
Adam Nemec, revenit la Dinamo în această vară, n-a reușit să facă diferența în linia ofensivă, în ciuda speranțelor uriașe puse în calitățile sale. Prestația slovacului i-a pus pe gânduri pe conducătorii "câinilor", în frunte cu Pablo Cortacero, iar acum aceștia pregătesc un nou transfer, anunță doardinamo.ro.
Pablo Cortacero, Dorin Șerdean, Alex Couto, noul director general al lui Dinamo și Marcos Rubino, noul șef al Academiei, au discutat în miez de noapte prestația echipei din meciul cu UTA și au ajuns la concluzia că prioritatea principală este aducerea unui nou atacant, în locul lui Nemec. Board-ul lui Dinamo mai are la dispoziție o săptămână - până pe 5 octombrie - ca să transfere un vârf.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Dinamo - UTA 0-1. Arădenii au obținut o victorie uriașă

Dinamo a fost echipa mai bună în începutul de partidă din "Ștefan cel Mare", iar "câinii" au ratat trei ocazii importante prin Juan Camara, de două ori, și Alexander Gonzalez.
Clișeul "ocaziile se răzbună" s-a adeverit aseară după ce UTA a primit penalty în urma unui fault al lui Ante Puljic asupra lui Ursu. În minutul 42, Ioan Hora a marcat fără probleme și i-a adus pe arădeni în avantaj.
UTA a avut o ocazie mare în debutul reprizei a doua, însă același Rusu a ratat. Gazdele au preluat din nou controlul partidei, dar fără să concretizeze posesia. Fabbrini a avut cea mai mare ocazie, dar Florin Iacob a respins efortul său din minutul 77.
Dinamo rămâne cu numai 5 puncte și se află pe locul 12, după 5 etape din noul sezon din Liga 1. UTA în schimb este pe locul 10, cu un punct mai mult decât echipa pregătită de Cosmin Contra.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20