Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo ar putea fi depunctată! Clubul este acuzat că ar fi falsificat semnătura unui jucător

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/05/2021 la 13:25 GMT+3

Fostul fundaș al lui Dinamo, Jordan Mustoe, a dus clubul la TAS, acuzând echipa din Ștefan cel Mare că i-ar fi falsificat semnătura.

Dinamo București

Credit imagine: Eurosport

Deși Dinamo tocmai a obținut o victorie importantă la Poli Iași, veștile proaste continuă pentru câini.
Impresara Laurette Nogo a declarat pentru Gazeta Sporturilor că englezul Jordan Mustoe a reclamat-o pe Dinamo la TAS. El acuză clubul din Ștefan cel Mare că i-a falsificat semnătura.
Mustoe a fost adus la Dinamo în iarna lui 2019, în perioada în care Mircea Rednic voia să facă schimbări majore la club. Englezul nu a impresionat, astfel că a părăsit Dinamo după doar câteva luni.
Mustoe susține că semnătura de reziliere ar fi una falsă.

Nogo, acuzații grave la adresa lui Dinamo

„Am colaborat cu Dinamo și, de fiecare dată când colaborez cu ei, apar problemele. Am semnat cu Jordan Mustoe în 2019. Am plecat cu el tot în scandal, am ajuns la TAS. Ne judecăm și acum. În două sau trei săptămâni cred că se va da decizia finală. Am avut conferința video cu TAS acum o lună sau acum trei săptămâni și urmează decizia finală.
El a semnat un contract pe doi ani și a fost dat afară cu semnătura falsificată, așa că mi se pare normal ceea ce Jordan a trebuit să facă. O să vedem decizia TAS-ului, nu aș vrea să zic nimic. Bănuiesc că, dacă vom câștiga noi, Dinamo riscă depunctarea în cazul în care nu se plătește”, a declarat ea pentru Gazeta Sporturilor.
Managerul general al lui Dinamo, Mario Nicolae, a comentat acuzațiile la adresa clubului.
„Dinamo respiră, Dinamo trăiește și se pare că asta deranjează pe mulți. Nu mă surprinde că apar tot felul de astfel de lucruri acum, când suntem într-un moment bun. Toate astea nu fac decât sa ne întărească și sa ne unească și mai mult”, a afirmat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo