În vârstă de 26 de ani, Juan Camara a jucat ultima oară pentru Jagiellonia, în Polonia. El a fost adus în campionatul Poloniei de la Barcelona, unde a evoluat, în cea mai mare parte, la echipă secundă.
Transferat în 2014 la formația catalană, Camara a bifat și două apariții pentru prima echipă, sub comanda lui Luis Enrique. Prima oară s-a întâmplat chiar în UEFA Champions League, în sezonul 2015/2016, într-un meci cu Bayer Leverkusen încheiat la egalitate, scor 1-1.
Apoi, jucătorul de bandă stângă a fost utilizat în Cupa Spaniei, într-un duel cu Valencia, încheiat tot 1-1.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Dinamo transferă un fost jucător de la Barcelona. Contra așteaptă și un fost atacant de la Athletic Bilbao

Camara a bifat 61 de apariții pentru echipa secundă a catalanilor, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 8 pase decisive. El poate evolua pe toate pozițiile din banda stângă.
În același timp, Contra a anunțat că se află în discuții și cu Guillermo Fernandez Hierro, un atacant care în trecut a evoluat la Athletic Bilbao, reușind să înscrie într-un meci din UEFA Champions League, împotriva lui Porto.
"Camara ajunge zilele următoare și trebuie să semneze contractul, iar cu Hierro sunt discuții. Cu el nu e încă oficial sigur, dar sunt discuții.
Îi cunosc, am urmărit meciurile din Spania, sunt jucători cu meciuri în La Liga, experimentați, pot da altă față echipei și ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivele.", a spus Cosmin Contra, pentru DigiSport.
Dinamo a mai realizat 3 transferuri în această vară: Janusz Gol, Vlad Achim și Borja Valle Balonga.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20