Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo cere victoria la "masa verde" cu FCSB! Câinii roșii, sesizare la FRF

Irina Aldea

Actualizat 08/07/2020 la 20:32 GMT+3

Dinamo este hotărâtă să sesizeze Federația Română de Fotbal cu privire la meciul tur al Cupei României cu FCSB.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Conducerea lui Dinamo a decis să sesizeze Federația Română de Fotbal cu privire la dreptul de joc al lui Andrei Vlad la meciul tur cu FCSB din semifinalele Cupei României, pierdut pe teren propriu cu 0-3. "Câinii roșii" au aflat astăzi că goalkeeperul "roș-albaștrilor” n-ar fi avut drept de joc pentru acea partidă, din cauza cumului de cartonașe galbene, scrie Gazeta.
Vlad avea două cartonaşe galbene primite în "optimi" şi "sferturi". Regulamentul Disciplinar al Federaţiei prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală.În schimb, în ROAF momentul anulării cartonașelor galbene este înainte de optimile de finală. Mai mult, apelul "câinilor" are șanse mici de izbândă și pentru că sesizarea n-a fost făcută imediat după meci, așa cum scrie în regulament.

Dinamo nu mai caută victoriile pe teren

La meciul retur, programat în această seară, FCSB l-a lăsat în afara lotului pe Andrei Vlad. La fel a procedat și cu Olimpiu Moruțan, care în tur a primit un galben și la manșa retur ar fi avut două avertismente. La ora redactării acestui articol, FCSB și Dinamo se înfruntă în meciul retur al Cupei României, pe Arena Națională.
Aflată pe loc de retrogradare în playout-ul din Liga 1, Dinamo va încerca să răstoarne rezultatul din turul semifinalelor Cupei României (0-3) și să-și continue drumul către singurul trofeu rămas în planul "câinilor". Nici FCSB nu trece printr-o situație strălucită în Liga 1, unde ocupă abia locul 4 în playoff, fără victorie după pauza cauzată de pandemie
În același timp, anunțul conducerii "roș-albastre" că Bogdan Vintilă va fi înlocuit pe banca tehnică reprezintă un alt element care nu o avantajează pe FCSB. Cu toate acestea, FCSB se bazează pe rezultatul comod din meciul tur. Adi Popa, Darius Olaru și Cristian Dumitru au marcat pentru FCSB în meciul din "Ștefan cel Mare" din urmă cu 2 săptămâni, asigurându-și într-o proporție foarte mare calificarea în finala de la Ploiești. În turul celeilalte semifinale, Sepsi s-a impus cu 5-1 împotriva Politehnicii Iași.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo