Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo continuă transferurile din Spania. Nou venitul va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/09/2020 la 12:25 GMT+3

Dinamo nu se oprește din transferat. Un argentinian va sosi în Ștefan cel Mare - Pablo de Blasis, cel care a evoluat în trecut pentru echipe precum Mainz sau Eibar.

Cosmin Contra este dorit de Legia Varșovia

Credit imagine: Getty Images

Pablo de Blasis a marcat un gol extraordinar împotriva Barcelonei în 2019, pe vremea când juca la Eibar. O reluare de la 30 de metri impecabilă prin care l-a învins pe Jasper Cillessen, cel care era pe atunci titular în poarta catalanilor. Meciul s-a terminat la egalitate (2-2), de Blasis marcând golul decisiv pentru gazde.
Argentinianul poate juca atât ca vârf cât și ca extremă dreaptă și deși are 32 de ani, cu siguranță ar fi util lui Dinamo în Liga 1.

Pablo de Blasis va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Pablo de Blasis, cel care este în acest moment liber de contract și ar putea face un parteneriat letal în ofensivă cu Borja Valle, spaniolul care a marcat de la mijlocul terenului în partida cu FC Botoșani.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Dinamo încă negociază în aceste momente cu argentinianul. Este vorba în principal de plata salariului iar veniturile lui De Blasis le vor depăși pe cele ale lui Borja, cel care este plătit cu 30.000 de euro lunar.
„Pablo va avea un pic mai mult. Altfel cum să convingi un fotbalist ca el să vină în România, când mai poate încerca o aventură în Spania?", au declarat sursele Gazetei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo