Pablo de Blasis a marcat un gol extraordinar împotriva Barcelonei în 2019, pe vremea când juca la Eibar. O reluare de la 30 de metri impecabilă prin care l-a învins pe Jasper Cillessen, cel care era pe atunci titular în poarta catalanilor. Meciul s-a terminat la egalitate (2-2), de Blasis marcând golul decisiv pentru gazde.

Argentinianul poate juca atât ca vârf cât și ca extremă dreaptă și deși are 32 de ani, cu siguranță ar fi util lui Dinamo în Liga 1.

Romanian Liga I
Dinamo continuă transferurile! Câinii au adus în probe un fost jucător din Premier League
ACUM 37 MINUTE

Pablo de Blasis va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Pablo de Blasis, cel care este în acest moment liber de contract și ar putea face un parteneriat letal în ofensivă cu Borja Valle, spaniolul care a marcat de la mijlocul terenului în partida cu FC Botoșani.

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Dinamo încă negociază în aceste momente cu argentinianul. Este vorba în principal de plata salariului iar veniturile lui De Blasis le vor depăși pe cele ale lui Borja, cel care este plătit cu 30.000 de euro lunar.

„Pablo va avea un pic mai mult. Altfel cum să convingi un fotbalist ca el să vină în România, când mai poate încerca o aventură în Spania?", au declarat sursele Gazetei.

Romanian Liga I
OFICIAL - Denis Alibec este noul jucător al celor de la Al-Qadisiyah
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Lovitură dată de Contra! Paul Anton s-a înţeles cu Dinamo
ACUM 7 ORE