Dinamo pregătește astăzi o conferință de presă în care va fi prezentată noua conducere a clubului. 10 oameni, în frunte cu Pablo Cortacero, vor fi implicați în managementul echipei din "Ștefan cel Mare".
Așa va arăta organigrama lui Dinamo, potrivit Digisport:
  • Pablo Cortacero - reprezentant Benel International S.A., firma care deține Dinamo
  • Dorin Șerdean - președinte C.A. Dinamo
  • Melero Marin - director executiv
  • Alex Couto Lago - director general
  • Ioan Mărginean - încă nu se știe ce funcție va ocupa
  • Rufo Collado - director sportiv
  • Cornel Țălnar - director tehnic Dinamo II și șeful CCJ (Centrul de copii si juniori)
  • Gheorghe Mulțescu - va ocupa o funcție în departamentul de scouting
  • Marcos Rubino - șeful academiei
  • Un specialist din Spania - director marketing
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Chiar dacă nu se află pe această listă, Cornel Dinu va avea un rol important la Dinamo. Omul cu 7 titluri de campion în "Ștefan cel Mare" - 6 ca jucător, 1 ca antrenor - va avea misiunea să-l ajute pe Pablo Cortacero cu informații pe care numai un nume legendar al clubului le deține și le înțelege perfect.

Cornel Dinu revine la Dinamo, alături de Pablo Cortacero

"Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viața mea e Dinamo, așa că i-am spus: «Contează pe mine!». Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat și eu ceea ce știu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo București, sub diverse forme, de vreo 50 de ani și ceva.
N-am cerut nimic, să mă bag, să tai, să spânzur la Dinamo. Omul conduce, n-am stabilit să-mi dea jumătate din RIN sau jumătate de la Dinamo, că nu e treaba mea. Eu sunt Cornel Dinu și atât și am reprezentat Dinamo de peste 50 de ani. I-am spus doar să conteze pe mine și că, având toate cunoștințele mele despre Dinamo, pot să-l ajut. Nu e treaba mea să conduc.", a spus Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.
Ultima oară când Cornel Dinu a avut o funcție oficială la Dinamo s-a întâmplat în sezonul 2007/2008, pe vremea când era director tehnic.
În același timp, există șanse mari ca Bogdan Bălănescu, actualul director general, să rămână la Dinamo, grație relațiilor bune pe care le are cu Federația Română de Fotbal. De notat că Bălănescu este implicat în Comitetul Executiv al FRF.
Dinamo nu va beneficia numai de o conducere nouă, ci și de o "casă" nouă. "Câinii" și-au mutat birourile pe Calea Dorobanților, la numai 5 minute de stadionul "Ștefan cel Mare".
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20