Dinamo continuă campania de transferuri promițătoare, sub comanda lui Contra, însă Duckadam nu este impresionat. Fostul președinte de imagine de la FCSB a explicat că Dinamo va avea nevoie de mult timp până când se va transforma într-o echipă compactă, care să se poată lupta pentru titlu.
"Eroul de la Sevilla" a adus în discuție și faptul că trupa din "Ștefan cel Mare" a ratat prezența în playoff în ultimele două sezoane.

Duckadam nu este impresionat de transferurile lui Dinamo: "N-au șanse la titlu"

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Duckadam consideră că ultimele transferuri au fost realizate chiar pentru a scăpa de "blestemul" playout-ului:
"Dinamo încearcă ceva, dar probabil forțează acum, nu au prins doi ani la rând playoff-ul și încearcă niște transferuri ca să nu mai rateze obiectivul ăsta. Nu văd că și-ar dori să construiască o echipă. Foarte mulți jucători luați au în jur de 30, 30 și ceva de ani.
Nu, nu au nicio șansă să se bată la titlu, până se integrează jucătorii trece jumătate de tur de campionat. Dinamo se va bate pentru play-off și totul depinde dacă într-adevăr oamenii care au luat Dinamo vor avea bani suficienți.", a spus Duckadam, pentru Pro X.

Dinamo continuă campania de transferuri, sub comanda investitorului Pablo Cortacero

Juan Camara este ultimul jucător adus de Dinamo. Spaniolul a fost împrumutat de la Jagiellonia, din prima ligă poloneză, așa cum anunțase în urmă cu o săptămână tehnicianul lui Dinamo.
"Dinamo București și clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la acord pentru transferul temporar al fotbalistului spaniol Juan Camara la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul sezonului competițional 2020-2021.", au anunțat cei de la Dinamo.
În vârstă de 26 de ani, Juan Camara a jucat în ultimul sezon pentru Jagiellonia. El a fost adus în campionatul Poloniei de la Barcelona, unde a evoluat, în cea mai mare parte, la echipă secundă.
Transferat în 2014 la formația catalană, Camara a bifat și două apariții pentru prima echipă, sub comanda lui Luis Enrique. Prima oară s-a întâmplat chiar în UEFA Champions League, în sezonul 2015/2016, într-un meci cu Bayer Leverkusen încheiat la egalitate, scor 1-1. Camara a evoluat și într-un meci amical, din cadrul International Champions Cup, împotriva lui Liverpool. În acea partidă, spaniolul a ocupat poziția de fundaș stânga.
Camara a bifat 61 de apariții pentru echipa secundă a catalanilor, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 8 pase decisive. El poate evolua pe toate pozițiile din banda stângă.
Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo) și Juan Camara (Jagiellonia) sunt jucătorii aduși, până acum, de Pablo Cortacero, noul investitor spaniol de la Dinamo.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20