Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo e într-o situație ingrată, dar jucătorii au oferte. Ce club mare îl vrea pe Deian Sorescu

Nicu Savin

Actualizat 05/08/2020 la 17:53 GMT+3

Presa din Turcia scrie că Deian Sorescu (22 de ani) este dorit de Fatih Terim la Galatasaray, care vrea să se întărească în această vară după ce a terminat abia pe locul 6 în sezonul trecut.

Deian Sorescu este dorit în Turcia la Galatasaray. Suma de trasfer ar fi de 2 milioane de €

Credit imagine: Eurosport

Liga 1 are șanse tot mai mari să aibă 16 echipe din sezonul viitor, după votul exprimat azi de cluburi. 13 dintrea cestea au răspuns pozitiv la această propunere urmând ca decizia definitivă să fie luată în Comitetul Executiv al FRF, anunță Gazeta Sporturilor.
În aceeași zi în care a fost anunțată decizia cluburilor din Liga 1, în presa din Turcia a apărut un zvon conform căruia Sorescu ar fi dorit la Galatasaray. Jurnaliștii de la Fotomac susțin că jucătorul dinamovist este dorit de formația lui Terim, care caută soluții pentru aripa dreaptă a atacului, acolo unde algerianul Sofiane Feghouli nu a dat randamentul așteptat în acest sezon.
Deian Sorescu este dorit de turcii de la Galatasaray

2 milioane de € ar urma să plătească Galatasaray pentru Sorescu

În articolul apărut astăzi în Turcia se precizează că jucătorul român este atent monitorizat de Fatih Terim de o bună perioadă de timp, iar acesta se pliază perfect pe profilul căutat de "Împărat".
De asemenea, suma de transfer ar fi de 2 milioane de €. Dacă trasferul se va materializa în aceste condiții, ar fi cu adevărat o mană cerească pentru Dinamo, club aflat în pragul falimentului.
Deși suma este una nesemnificativă pentru un club ca și Galatasaray, totuși este greu de crezul că Dinamo poate încasa atât de mulți bani pentru un jucător, în condițiile în care clubul din "Ștefan cel Mare" a vândut în ultimii ani jucători pe prețuri derizorii.
Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în acest sezon, înscriind 10 goluri și dând 10 pase decisive în cele 36 de meciuri jucate în toate competițiile, iar dacă echipa va retrograda în cele din urmă e clar că își va dori să plece în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo