Liga 1 are șanse tot mai mari să aibă 16 echipe din sezonul viitor, după votul exprimat azi de cluburi. 13 dintrea cestea au răspuns pozitiv la această propunere urmând ca decizia definitivă să fie luată în Comitetul Executiv al FRF, anunță Gazeta Sporturilor.
În aceeași zi în care a fost anunțată decizia cluburilor din Liga 1, în presa din Turcia a apărut un zvon conform căruia Sorescu ar fi dorit la Galatasaray. Jurnaliștii de la Fotomac susțin că jucătorul dinamovist este dorit de formația lui Terim, care caută soluții pentru aripa dreaptă a atacului, acolo unde algerianul Sofiane Feghouli nu a dat randamentul așteptat în acest sezon.
https://i.eurosport.com/2020/08/05/2860274.png
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54

2 milioane de € ar urma să plătească Galatasaray pentru Sorescu

În articolul apărut astăzi în Turcia se precizează că jucătorul român este atent monitorizat de Fatih Terim de o bună perioadă de timp, iar acesta se pliază perfect pe profilul căutat de "Împărat".
De asemenea, suma de transfer ar fi de 2 milioane de €. Dacă trasferul se va materializa în aceste condiții, ar fi cu adevărat o mană cerească pentru Dinamo, club aflat în pragul falimentului.
Deși suma este una nesemnificativă pentru un club ca și Galatasaray, totuși este greu de crezul că Dinamo poate încasa atât de mulți bani pentru un jucător, în condițiile în care clubul din "Ștefan cel Mare" a vândut în ultimii ani jucători pe prețuri derizorii.
Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo în acest sezon, înscriind 10 goluri și dând 10 pase decisive în cele 36 de meciuri jucate în toate competițiile, iar dacă echipa va retrograda în cele din urmă e clar că își va dori să plece în această vară.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06