A doua mutare din era Cortacero se va produce astăzi. ProSport anunță că polonezul Janusz Gol a sosit la București unde a negociat contractul cu Dinamo. Astfel, după ce au reușit să îl înregimenteze pe Vlad Achim, "câinii" s-au înțeles și cu mijlocașul leah, care va avea un salariu mult peste media de la Dinamo: 15.000 de euro/lună.
Fotbalistul va sosi în Liga 1 din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Cracovia, formație care plătea în 2018 o sumă destul de mare pentru transferul său de la Amkar Perm: 1,4 milioane de euro.
Gol este un mijlocaș central extrem de versatil, care poate să evolueze atât ca închizător, cât și ca mijlocaș ofensiv. Produs al centrului de copii și juniori de la Polonia Swidnica, Gol a evoluat de-a lungul timpului pentru Sparta Swidnica, GKS Belchatow, Legia Varșovia, Amkar Perm și Cracovia.
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 5 ORE
Cea mai bună perioadă a carierei a fost pentru Gol cea petrecută la Legia Varșovia, în acel interval fiind de 6 ori convocat la naționala mare a Poloniei.

Dinamo tatonează pista spaniolă pentru transferuri

Așa cum Eurosport te-a anunțat, Cortacero vrea să se folosească de contactele din fotbalul spaniol pentru a întări lotul "câinilor".
Noul patron s-a gândit inclusiv la o lovitură de imagine, ofertându-l pe Roberto Soldado, dar acesta a refuzat propunerea, în condițiile în care își va prelungi contractul cu Granada.
Dinamo speră să aducă însă trei fotbaliști de la Girona, formația satelit din Spania a lui Manchester City. Cortacero are relații excelente cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, agentul de jucători promițându-i că va face tot posibilul să îl ajute. E vorba de trei jucători ai Gironei care nu intră în planurile tehnicianului Francisco Javier pentru sezonul viitor, dar care pot să fie de un real ajutor pentru o formație din Liga 1.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08