Jucătorii lui FC Botoșani au cerut două lovituri de la 11 metri, dar arbitrul le-a refuzat. Antrenorul moldovenilor Marius Croitoru a răbufnit după meci și l-a acuzat de hoție pe centralul George Rădulescu.
În fața a 8.000 de spectatori, Dinamo a deschis scorul în minutul 58 după o lovitură de cap a lui Sorescu. FC Botoșani a egalat după numai șapte minute prin Moussa. Finalul de meci a fost unul nebun, după ce Mihai Roman (FC Botoșani) a căzut în careu și arbitrul George Rădulescu a dictat numai lovitură liberă. Faza s-a repetat în minutul 90+9, când același Roman a fost împins în careu de Fabbrini, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Finalul a fost cu emoții pentru FC Botoșani, după o ciocnire violentă între Pap și Moussa. Cei doi au avut nevoie de intervenția medicilor, iar Moussa a fost dus de urgențăla spital.
După remiza de sâmbătă seară, Dinamo rămâne pe locul nouă, la cinci puncte de playoff. De cealaltă parte, FC Botoșani a urcat pe locul șase, ultimul care duce în play-off.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/04/2689687.jpg

Croitoru: "Așa ceva nu se poate! M-au furat pe față!"

Dinamo și FC Botoșani au terminat cu scandal meciul de pe Arena Națională. Antrenorul moldovenilor a acuzat grav arbitrajul după cele două faze controversate cu Mihai Roman în careul dinamoviștilor.
“Trebuia să câştigăm clar! Am avut ocazii mari, am avut două penalty-uri, nu se poate! Suntem o echipă de playoff care joacă fotbal și nu se închide! Și ei ce fac? Îmi pun arbitri care îmi refuză două penalty-uri. Cum să mai antrenez așa? Eu vreau doar să joc fotbal, nu să fiu făcut aşa pe faţă!”, a răbufnit Marius Croitoru la finalul partidei.
Pe cealaltă bancă tehnică, Dusan Uhrin n-a considerat că arbitrajul a fost slab. Antrenorul ceh a fost mult mai îngrijorat de starea gazonului și de aducerea unor jucători de atac dupăaccidentarea lui Daniel Popa.
“Eu nu mă plâng de arbitraj! E problema lui Croitoru dacă crede că am fost avantajați. Am pierdut două puncte la finalul unui meci controlat în mare parte de noi. Din păcate l-am pierdut pe Popa pentru o lună și ne trebuie oameni în atac. E mai bine pentru fani să jucăm pe National Arena, poate data viitoare gazonul va arăta mai bine”, a declarat antrenorul lui Dinamo dupăegalul cu FC Botoșani.

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli; Ciobotariu - Klimavicius - Popescu - Corbu; Nistor - Filip - Fabbrini; Sorescu, -Montini - Neicuțescu
Antrenor: Dusan Uhrin
FC Botoșani: Pap; Haruţ- Miron - Chindriş- Ţigănaşu; J.Rodriguez - E. Papa; Ofosu - Ongenda - Askhovski; Moussa
Antrenor: Marius Croitoru
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 11 ORE