FCSB a obținut 3 puncte foarte importante, după ce s-a impus meritat, scor 1-0, pe terenul celor de la Dinamo, în derby-ul etapei a 21-a din Liga 1. La finalul partidei, Toni Petrea s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, spunând că echipa nu s-a putut exprima la adevărata ei valoare din cauza terenului greu.
"A fost un meci disputat, un meci bun, pe un teren destul de greu. Am avut mai mult inițiativa, am avut mai multe ocazii de a marca, dar am reușit să o facem doar o dată. Din fericire a fost suficient pentru a câștiga. Din cauza terenului nu s-a putut pasa foarte bine, dar chiar și așa am avut câteva situații clare de a mai marca, dar nu am făcut-o și ne-am făcut meciul greu pe final.", a declarat Toni Petrea după meci.
Pentru prima dată în acest sezon, Toni Petrea nu a făcut nicio schimbare la pauză, iar tehncianul a spus că astăzi nu a apelat la mofdicări pentru că echipa a jucat foarte bine în prima repriză: "Lucrurile au funcționat destul de bine în prima repriză și nu am vrut să dereglăm ceva în jocul echipei. În repriza secundă, când am schimbat, s-a văzut o anumită greutate în exprimarea echipei. "
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

Dinamo-FCSB 0-1 | Ante Vukusic a debutat pentru "roș-albaștri"

În partida din această seară, La FCSB a debutat și Ante Vukusic. Atcantul croat a avut o bară, dar la final s-a declarat mulțumit de rezultat și le-a mulțumit colegilor și suporterilor pentru felul în care l-au primit la echipă.
"Vreau în primul rând să mulțumesc staff-ului echipei, colegilor care m-au primit foarte bine și, bineînțeles, suporterilor care ne-au încurajat extraordinar înainte de meci. Sunt bucuros că am debutat, nu am mai jucat de mult un meci oficial și sunt mulțumit că am luat 3 puncte din meciul cu Dinamo. Am fost la câțiva centimetri să debutez cu gol, dar în fotbal se întâmplă să ratezi. Sper să dau gol la meciul următor. Important este că am câștigat.", a spus Vukusic.

FCSB și-a mărit avansul în fruntea clasamentului din Liga 1

Prin victoria din "Ștefan cel Mare", FCSB și-a mărit din nou avansul în fruntea clasamentului din Liga 1. Jucătorii lui Toni Petrea au din nou 4 puncte în plus față de CFR Cluj, care va juca în această etapă contra Viitorului. În etapa viitoare, FCSB va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni, una dintre revelațiile acestei ediții de Liga 1.
De partea cealaltă, speranțele celor de la Dinamo de a prinde un loc de play-off s-au diminuat considerabil după acest eșec. "Câinii" sunt acum pe locul 9, la 3 puncte de poziția a 6-a, dar echipele din fața lor nu au jucat încă în etapa a 21-a. În plus, pe Dinamo o așteaptă o deplasare foarte grea, pe terenul Universității Craiova la sfârșitul săptămânii.
https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10