Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste proastă pentru Dinamo! Un jucător titular, aproape de transferul la o altă echipă din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/08/2020 la 17:55 GMT+3

Dinamo a primit o nouă veste proastă, după ce oficialii din "Ștefan cel Mare" au anunțat că se vor despărți de 7 jucători. Potrivit ProSport, Filip Mrzljak se află în negocieri avansate cu Gaz Metan Mediaș și ar putea pleca de la Dinamo în următoarea perioadă.

Dinamo a anunțat despărțirea de 7 jucători

Credit imagine: Eurosport

Contractul lui Mrzljak la Dinamo a expirat, iar acum "câinii" vor să-i ofere o nouă înțelegere. În ciuda faptului că echipa sa s-a salvat de la retrogradare, mijlocașul croat ar fi tentat să plece, ca urmare a situației incerte din "Ștefan cel Mare". ProSport susține că Mrzljak se află în discuții cu oficialii lui Gaz Metan, echipă care încearcă să-și rezolve problemele financiare din ultimul sezon.
Clubul din Mediaș va beneficia de un buget considerabil în următoarea stagiune, pe care conducătorii își doresc să-l foloseasă pentru aducerea unor jucători experimentați, iar Filip Mrzljak este unul dintre aceștia. Om de bază la Dinamo, croatul a bifat 25 de apariții în sezonul recent încheiat, reușind să înscrie și 2 goluri.
Dinamo a anunțat deja despărțirea de 7 jucători, aflați la final de contract: Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N'Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic.
"Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N'Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic. Clubul din Ștefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători care au făcut parte din lotul dinamoviștilor pentru sezonul competițional 2019-2020!", se arată în comunicatul oficial al alb-roşiilor.

Dinamo a scăpat de retrogradare

Chiar dacă cluburile au decis inițial ca ierarhia din acest sezon să fie făcută după criteriul puncte/meci, ținându-se cont doar de meciurile din playoff și playout, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a anunțat că că acum se va folosi criteriul puncte/meci, aplicabil la duelurile din tot sezonul.
În aceste condiții, Dinamo nu mai avea nevoie de hotărârea din cadrul Comitetului Executiv al FRF privind creșterea numărului de echipe din Liga 1, întrucât după un astfel de clasament echipa lui Mulțescu termină playout-ul pe locul 4 cu o medie de 1,2 puncte/meci. Și în acest caz ultima clasată este tot Chindia Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo