Potrivit lui Țălnar, Cortacero ar fi omul din spatele lui Melero Marin, cel care a negociat cu Ionuț Negoiță preluarea lui Dinamo, în primăvara acestui an. Afaceristul iberic Cortacero este implicat în domeniul hotelier și în cel al construcțiilor.
"Din ce am înţeles eu, domnul Cortacero este unul din oamenii foarte potenţi financiar din Spania şi dânsul îşi doreşte să vină cu orice preţ să preia Dinamo. Eu nu îl cunosc personal, ci prin intermediul unui prieten care e implicat în afaceri cu ei în Spania. Din ce mi-a spus dumnealui, sunt oameni potenţi care într-adevăr îşi doresc să vină la acest club şi, dacă se poate, să îl ducă cât mai sus.
Eu cred că Dinamo nu trebuie să se gândească în acest moment la retrogradare. Pentru că Dinamo este un brand, Dinamo este un nume, Dinamo trebuie să iasă obligatoriu din această situaţie şi sunt convins că acest lucru se va realiza.", a spus Cornel Țălnar, citat de DigiSport.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Mulțescu este noul antrenor al lui Dinamo

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) este noul antrenor principal al lui Dinamo. El a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului și va fi ajutat pe banca tehnică de Cornel Țălnar, un alt simbol al clubului din "Ștefan cel Mare".
"Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Adrian Mihalcea.
Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică dinamoviștilor, în locul lui Dusan Uhrin, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediții de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni și 0-1 în deplasare cu Politehnica Iași, Adrian Mihalcea nu a reușit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele așteptate de suflarea alb-roșie, atât în Liga 1, cât și în semifinalele Cupei României.
O victorie (3-1 cu Academica Clinceni), o remiză (1-1 cu Politehnica Iași) și trei eșecuri (1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1 cu FC Voluntari și 0-1 cu Viitorul Constanța) a adunat Adrian Mihalcea în Liga 1 și două înfrângeri în semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1 cu FCSB.
Dincolo de rezultate, Adrian Mihalcea rămâne un dinamovist incontestabil. A venit într-un moment complicat la Dinamo, iar clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public pentru tot ce a făcut pentru echipă în cel mai dificil sezon din istoria de 72 de ani a clubului.", se arată în comunicatul oficial al lui Dinamo.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg

Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11