Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, la un pas de dezastru! DDB anunță că retrogradarea ar însemna desființarea clubului

Nicu Savin

Publicat 10/05/2021 la 08:09 GMT+3

Dinamo are o serie de 4 victorii consecutive, dar pericolul retrogradării încă nu a fost definitiv îndepărtat, iar reprezentanții DDB au făcut un anunț îngrijorător pentru suporteri.

Coregrafia galeriei Dinamo in timpul meciului de fotbal contra formatiei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a ajuns la 4 victorii la rând în Liga 1 și a scăpat de retrogradarea directă. Totuși, "câinii" pot termina sezonul pe un loc de baraj și ar putea cădea în Liga a 2-a, iar acest lucru ar însemmna un adevărat dezastru.
Dacă Dinamo va retrograda pentru prima dată în istorie din prima ligă, clubul ar ajuge practic să se desființeze, au anunțat cei de la DDB, prin vocea lui Alexandru Conovaru, membru important al proiectului pus pe picioare de fani.
"Dacă Dinamo va retrograda atunci va fi o problemă! Clubul se va desființa pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă.
Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga 2, clubul va trebui să își schimbe denumirea.", a spus Alexandru Conovaru la Realitatea Sportivă, citat de gsp.ro.

Dinamo, în pericol de desființare în cazul retrogradării

Palmaresul și sigla clubului din Ștefan cel Mare îi aparțin echipei din Liga a 4-a, condusă de Nicolae Badea, care a cedat drepturile de folosință clubului din Liga 1 pe o perioadă nedeterminată, însă numai în cazul în care echipa joacă pe prima scenă.
Dinamo ocupă memontan locul 5 în play-out, dar diferența față de Astra, prima echipă clasată pe un loc de baraj este de numai 3 puncte. Dinamo mai are de jucat în deplasare cu FC Argeș și acasă cu Chindia Târgoviște în ultimele 2 etape și, teoretic, nu ar trebui să aibă mari emoții în a se clasa pe un loc care să-i asigure rămânerea în prima ligă.
Totuși, pericolul nu este definitiv îndepărtat, iar anunțul făcut de cei de la DDB privind palmaresul le dă mari fiori fanilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo