Jucătorii pregătiți de Jerry Gane au ajuns la 8:00 la Institutul Național de Medicină Sportivă din București, fără să fie însoțiți de medicul Liviu Bătineanu. Doar o oră mai târziu a venit o persoană din staff-ul de la Dinamo II pentru a-i însoți pe fotbaliști, scrie ProSport.

Ante Puljic: Promisiunea e că mâine intră banii!

„Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem…Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca…Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 7 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar…Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi sutem așa de cinci luni”, a declarat Puljic pentru ProSport.
”Ionel Gane ar trebui să rămână la club, a arătat că iubește echipa asta! Eu am jucat cu injecții, doar pentru a ajuta Dinamo. A fost greu, dar eu dau tot ce am mai bun.
Sunt căpitan și trebuie să împing echipa de la spate, să arăt băieților că au un sprijin. N-am nicio ofertă, dar sunt discuții cu unele cluburi care m-ar dori”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54