Jucătorii pregătiți de Jerry Gane au ajuns la 8:00 la Institutul Național de Medicină Sportivă din București, fără să fie însoțiți de medicul Liviu Bătineanu. Doar o oră mai târziu a venit o persoană din staff-ul de la Dinamo II pentru a-i însoți pe fotbaliști, scrie ProSport.

Ante Puljic: Promisiunea e că mâine intră banii!

„Ne-a promis că vor găsi niște bani și ne vor plăti două salarii, vom vedea. Nu cred că banii vin de la Cortacero, vedem…Promisiunea e că mâine intră banii respectivi. Dacă nu se rezolvă, mai mulți jucători vor pleca…Suntem sătui de promisiuni, de minciuni!
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cam cu o lună în urmă a fost o prupunere să ne reducem salariile la jumătate, am înțeles că sunt datorii și cu banii economisiți s-ar plăti din restanțe, dar…Dacă erai neplătit o lună, două, ai spune ok, însă noi sutem așa de cinci luni”, a declarat Puljic pentru ProSport.
”Ionel Gane ar trebui să rămână la club, a arătat că iubește echipa asta! Eu am jucat cu injecții, doar pentru a ajuta Dinamo. A fost greu, dar eu dau tot ce am mai bun.
Sunt căpitan și trebuie să împing echipa de la spate, să arăt băieților că au un sprijin. N-am nicio ofertă, dar sunt discuții cu unele cluburi care m-ar dori”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41