Suporterii dinamoviști s-au inspirat de la inițiative similare de la Sunderland și Boca Juniors și vor să lanseze un documentar despre eforturile lor de a salva echipa.

Mario Nicolae a anunțat noul documentar

„Lucrăm la un proiect de foarte mare anvergură, împreună cu băieții din DDB. Încercăm să vedem dacă vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură, așa cum au făcut Sunderland sau Boca Juniors, cu câteva episoade, urmând modelul acela. Va fi legat de aportul acesta al programului DDB și al suporterilor, care iubesc această echipă necondiționat”, a declarat managerul sportiv, Mario Nicolae.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Dacă nu erau suporterii lui Dinamo, nu se implicau și lăsau clubul așa cum l-au lăsat Negoiță sau Cortacero, clubul Dinamo nu mai exista! Pe lângă licență, sunt multe lucruri care sunt zi de zi plătite de suporteri. Cazări, organizare de meci, teste de COVID-19. E vorba despre foarte mulți bani. Este foarte ușor ca acum să lovești în cei care sunt în continuare pe corabia asta, cei care fac sacrificii, cei care au rămas. Mă număr și eu printre ei”, a adăugat el.
”E clar că fiecare meci care trece în care nu aduni puncte va atârna greu în clasamentul final. Dar suntem încrezători că la fiecare meci putem să luăm lucrurile pozitive și vom putea să aducem puncte. Și din discuțiile cu ei și cu staff-ul tehnic, chiar dacă se complică de la fiecare meci, suntem încrezători că din punctele rămase putem să sperăm că ne putem salva chiar și fără nevoia unui baraj”, consideră Nicolae.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11