Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CS Dinamo, mutare de excepție! Marius Niculae, convins să se alăture noului proiect! Ce rol va avea

Nicu Savin

Actualizat 12/04/2021 la 22:16 GMT+3

CS Dinamo a reuşit să-l convingă pe Marius Niculae să se alăture proiectului condus de Ionel Dănciulescu. Fostul atacant al "câinilor" va lucra gratis la grupele de copii ale Clubului Sportiv.

Marius Niculae

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
Academia CS Dinamo este o entitate separată de clubul din Liga 1. Acest proiect a fost demarat în 2020, iar Ionel Dănciulescu, cel care se ocupă de partea tehnică, a declarat că fosta lui echipă va avea întâietate în recrutarea celor mai talentați mici fotbaliști.

Marius Niculae va lucra gratis pentru Dinamo

Potrivit Prosport, Marius Niculae a decis să se alăture noului proiect de la CS Dinamo, menționând că va face voluntariat: "E o discuție mai veche pe care am avut-o și acum am ajuns la o înțelegere. O să fac individualizare la Dinamo, cu puști între 13 și 14 ani. Se spune că pasul este cartea de vizită a oricărui jucător și asta trebuie să-i învățăm pe tinerii fotbaliști. N-am cerut bani. E voluntariat! La început s-au speriat, alții cer să fie plătiți pentru așa ceva, dar nu vreau să dau nume.
"Eu le-am spus și lui Danciu și celor din club că trebuie să dăm înapoi ce am învățat de la regretatul Piți Varga, adică bazele fotbalului. Și asta vreau să fac și eu, mai ales că voi lucra cu jucătorii pe terenurile unde am crescut la Dinamo.", a declarat fostul atacant al "câinilor" pentru sursa citată.
Fostul golgheter al lui Dinamo a menționat că de la echipa din Liga 1 nu a fost contactat de nimeni și a deplâns situația în care a ajuns clubul.
Ionel Dănciulescu a pus bazele unei academii de fotbal în cadrul clubului Dinamo, academie ce va fi responsabilă cu formarea jucătorilor pentru echipa mare a clubului care activează în Liga 1. Tot Dănciulescu a fost cel care a propus ca juniorii din noua Academie să poarte pe tricouri, indiferent de categoria de vârstă, însemnele proiectului socios al suporterilor ”DDB”.
‘’Voi răspunde de tot ce înseamnă latură sportivă. Suntem aici câțiva oameni care încercăm să facem lucrurile să funcționeze foarte bine, ne vom consulta, iar deciziile le vom lua împreună. Eu voi decide tot ce înseamă latura sportivă. Voi fi aici pe teren, alături de cei mici și de antrenori. Sperăm să totul o să fie bine”, spunea Ionel Dănciulescu la vremea respectivă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo