Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, spaniolii careu au preluat Dinamo îl doresc pe Cosmin Contra pe banca echipei din Ștefan cel Mare. Astfel, Cortacero și Melero Marin vor merge în Portugalia pentru a negocia venirea sa.
De asemenea, venirea lui Contra este dorită și de Ioan Mărginean, cel care va prelua cel mai probabil o funcție oficială în club în cadrul noii conduceri. El a explicat recent la GSP Live de ce dorește ca fostul selecționer al României să vinăl a Dinamo.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Ioan Mărginean îl vrea pe Contra la Dinamo

„Cine a preluat clubul trebuie să asigure acum securizarea echipei. În ce constă securizarea clubului? Să meargă antrenamentele la Săftica, să-l aducă mai repede, dacă vor să-l aducă, pe Cosmin Contra. El a fost prima variantă, a dat niște date foarte bune spaniolilor, care au contat în preluarea clubului.
Spaniolii nu știau de Mărginean, de X sau de Y. Contra e un nume mare, a fost selecționer și a comunicat cu ei perfect. Contra a făcut un lobby pozitiv, iar încrederea lor în Contra ar aduce o liniște suporterilor. El știe de unde să apuce lucrurile.
Un antrenor de nivelul lui Cosmin Contra își dorește 3 lucruri esențiale. Să-și aleagă jucătorii, să-și poată implementa ideea lui de joc și să aibă stabilitate financiară”, a declarat el.
”Nu Ioan Mărginean a adus discuția despre Contra, ci spaniolii, care au vrut să aducă un antrenor care cunoaște limba spaniolă, fotbalul spaniol și fotbalul românesc”, a adăuga el.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20