Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, spaniolii careu au preluat Dinamo îl doresc pe Cosmin Contra pe banca echipei din Ștefan cel Mare. Astfel, Cortacero și Melero Marin vor merge în Portugalia pentru a negocia venirea sa.
De asemenea, venirea lui Contra este dorită și de Ioan Mărginean, cel care va prelua cel mai probabil o funcție oficială în club în cadrul noii conduceri. El a explicat recent la GSP Live de ce dorește ca fostul selecționer al României să vinăl a Dinamo.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ

Ioan Mărginean îl vrea pe Contra la Dinamo

„Cine a preluat clubul trebuie să asigure acum securizarea echipei. În ce constă securizarea clubului? Să meargă antrenamentele la Săftica, să-l aducă mai repede, dacă vor să-l aducă, pe Cosmin Contra. El a fost prima variantă, a dat niște date foarte bune spaniolilor, care au contat în preluarea clubului.
Spaniolii nu știau de Mărginean, de X sau de Y. Contra e un nume mare, a fost selecționer și a comunicat cu ei perfect. Contra a făcut un lobby pozitiv, iar încrederea lor în Contra ar aduce o liniște suporterilor. El știe de unde să apuce lucrurile.
Un antrenor de nivelul lui Cosmin Contra își dorește 3 lucruri esențiale. Să-și aleagă jucătorii, să-și poată implementa ideea lui de joc și să aibă stabilitate financiară”, a declarat el.
”Nu Ioan Mărginean a adus discuția despre Contra, ci spaniolii, care au vrut să aducă un antrenor care cunoaște limba spaniolă, fotbalul spaniol și fotbalul românesc”, a adăuga el.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54