Fanii din DDB nu au de gând să renunțe la lupta pe care au pornit-o cu ibericii careu au preluat clubul de la Ionuț Negoiță. Suporterii lui Dinamo se implică direct în salvarea echipei favorite și urmează să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. ProSport anunță că Dinamo îl va aduce împrumut pe suedezul Jonathan Morsay, legitimat la Chievo Verona, în Serie B.
În vârstă de 23 de ani, Morsay este cotat la 250.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com. Mijlocașul stânga suedez a mai evoluat înainte să ajungă în Serie B la Sundsvall și Brage.Morsay este un jucător de picior stâng, care poate evolua atât ca extremă, cât și ca fundaș de bandă. Născut la Kiruna, suedezul a jucat de două ori pentru naționala U19 a Suediei.

Dinamo transferă din Italia

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Conform ProSport, Jonathan Morsay va veni la Dinamo până în vară, însă dacă va da randamentul scontat și va pune umărul la salvarea echipei antrenate de Ionel Gane, atunci ar urma să-și prelungească împrumutul pentru încă un sezon, în caz că ambele părți vor fi mulțumite.
Transferul, unul de-a dreptul neașteptat, având în vedere situația financiară în care se găsesc actualmente dinamoviștii, a fost posibil datorită relațiilor apropiate dintre Mario Nicolae, managerul sportiv din Ștefan cel Mare, și Giorgio de Giorgis, directorul sportiv al celor de la Chievo.Dinamo a mai transferat 3 jucători în această perioadă, pe Steliano Filip, Genaro Nepomuceno și Andrei Blejdea.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59