Fanii din DDB nu au de gând să renunțe la lupta pe care au pornit-o cu ibericii careu au preluat clubul de la Ionuț Negoiță. Suporterii lui Dinamo se implică direct în salvarea echipei favorite și urmează să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. ProSport anunță că Dinamo îl va aduce împrumut pe suedezul Jonathan Morsay, legitimat la Chievo Verona, în Serie B.
În vârstă de 23 de ani, Morsay este cotat la 250.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com. Mijlocașul stânga suedez a mai evoluat înainte să ajungă în Serie B la Sundsvall și Brage.Morsay este un jucător de picior stâng, care poate evolua atât ca extremă, cât și ca fundaș de bandă. Născut la Kiruna, suedezul a jucat de două ori pentru naționala U19 a Suediei.

Dinamo transferă din Italia

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 12-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM O ZI
Conform ProSport, Jonathan Morsay va veni la Dinamo până în vară, însă dacă va da randamentul scontat și va pune umărul la salvarea echipei antrenate de Ionel Gane, atunci ar urma să-și prelungească împrumutul pentru încă un sezon, în caz că ambele părți vor fi mulțumite.
Transferul, unul de-a dreptul neașteptat, având în vedere situația financiară în care se găsesc actualmente dinamoviștii, a fost posibil datorită relațiilor apropiate dintre Mario Nicolae, managerul sportiv din Ștefan cel Mare, și Giorgio de Giorgis, directorul sportiv al celor de la Chievo.Dinamo a mai transferat 3 jucători în această perioadă, pe Steliano Filip, Genaro Nepomuceno și Andrei Blejdea.
Romanian Liga I
Prima 'victimă' a lui Rednic la Dinamo! Cine este jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan
IERI LA 06:33
Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
IERI LA 16:59