Dinamo nu doar că respiră, dar se află la cea mai bună serie din ultimul an. În toată această perioadă, gruparea din Ștefan cel Mare nu a reușit să lege trei succese la rând, așa cum se întâmplă acum. În octombrie 2019, alb-roșiii aveau ultima oară o serie de trei partide consecutive câștigate, una dintre ele fiind și atunci în Cupa României, cu Foresta.
Acum, după victoriile cu Voluntari și Viitorul, la scor de neprezentare, 3-0, băieții lui "Jerry Gane" au reușit o nouă prestație foarte bună, e adevărat, în fața unui adversar extrem de modest.

Dinamo, impresionantă în ofensivă

Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27
Partida a început cu un gol al oaspeților, totuși, Platini deschizând scorul în minutul 16. Sorescu a egalat din penalty, pentru ca după pauză Adam Nemec să înscrie. A fost al doilea gol al slovacului după întoarcerea la Dinamo, după reușita din derbyul cu FCSB, pierdut cu 3-2 la începutul lui octombrie.
Emoțiile "câinilor" au fost risipite pe final, grație reușitei lui Paul Anton (minutul 77), mijlocașul semând prima sa reușită de la revenirea în Ștefan cel Mare. În final a punctat și Gueye, iar formația bucureșteană a bifat al 3-lea succes la rând la 3 goluri diferență.
Grație acestui succes, Dinamo a urcat pe 8 și play-off-ul devine un obiectiv accesibil, fiind la doar două puncte distanță de locul 6. De partea cealaltă, Poli Iași e penultima, cu un golaveraj teribil: 13-35. Moldovenii sunt în criză și e limpede pentru toată lumea că Daniel Pancu nu are datele necesare pentru a redresa situația la formația din Copou.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12