Dinamo nu doar că respiră, dar se află la cea mai bună serie din ultimul an. În toată această perioadă, gruparea din Ștefan cel Mare nu a reușit să lege trei succese la rând, așa cum se întâmplă acum. În octombrie 2019, alb-roșiii aveau ultima oară o serie de trei partide consecutive câștigate, una dintre ele fiind și atunci în Cupa României, cu Foresta.
Acum, după victoriile cu Voluntari și Viitorul, la scor de neprezentare, 3-0, băieții lui "Jerry Gane" au reușit o nouă prestație foarte bună, e adevărat, în fața unui adversar extrem de modest.

Dinamo, impresionantă în ofensivă

Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 6 ORE
Partida a început cu un gol al oaspeților, totuși, Platini deschizând scorul în minutul 16. Sorescu a egalat din penalty, pentru ca după pauză Adam Nemec să înscrie. A fost al doilea gol al slovacului după întoarcerea la Dinamo, după reușita din derbyul cu FCSB, pierdut cu 3-2 la începutul lui octombrie.
Emoțiile "câinilor" au fost risipite pe final, grație reușitei lui Paul Anton (minutul 77), mijlocașul semând prima sa reușită de la revenirea în Ștefan cel Mare. În final a punctat și Gueye, iar formația bucureșteană a bifat al 3-lea succes la rând la 3 goluri diferență.
Grație acestui succes, Dinamo a urcat pe 8 și play-off-ul devine un obiectiv accesibil, fiind la doar două puncte distanță de locul 6. De partea cealaltă, Poli Iași e penultima, cu un golaveraj teribil: 13-35. Moldovenii sunt în criză și e limpede pentru toată lumea că Daniel Pancu nu are datele necesare pentru a redresa situația la formația din Copou.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 13 ORE