Dacă din punct de vedere sportiv, Dinamo se află pe locul 14 şi nu a mai câştigat în campionat de 6 partide, pe plan economic suporterii au reuşit ceea ce nimeni nu credea, acoperirea unei datorii de peste 1 milion de euro într-o lună de zile. DDB a obținut licența pentru Liga 1, iar clubul pe care-l susțin pe toate planurile a anunțat azi deja primul transfer.
FC Dinamo București a anunțat joi după-amiază perfectarea transferului fundașului central spaniol Raul Albentosa. Acesta a semnat un contract până la finalul sezonului, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru fcdinamo.ro. Trupa condusă de Gheorghe Mulțescu s-a întărit astfel cu un jucător de mare experiență (32 de ani) la Alzira, Spania, care a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la CSKA Sofia, în 20 de partide, în care a marcat două goluri în sezonul trecut. Din cele 20 de meciuri în care a jucat, trei au fost în Europa League.

Dinamo a rezolvat primul transfer după achitarea datoriilor

Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
IERI LA 14:08
Format la juniorii spaniolilor de la Elche, Raul Albentosa a evoluat în carieră pentru cluburi precum Caravaca, Murcia, San Roque Lepe, Recreativo Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic Tarragona și CSKA Sofia. În prima ligă spaniolă Raul Albentosa a marcat 6 goluri, în 93 de apariții, pentru Eibar, Malaga și La Coruna.
Numărul de joc oficial cu care va evolua Raul Albentosa la Dinamo București este 2. Noul jucător al lui Dinamo București a efectuat joi vizita medicală și a intrat în programul de pregătire anunțat de antrenorul Gheorghe Mulțescu, în cantonamentul de la Săftica.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37