Dacă din punct de vedere sportiv, Dinamo se află pe locul 14 şi nu a mai câştigat în campionat de 6 partide, pe plan economic suporterii au reuşit ceea ce nimeni nu credea, acoperirea unei datorii de peste 1 milion de euro într-o lună de zile. DDB a obținut licența pentru Liga 1, iar clubul pe care-l susțin pe toate planurile a anunțat azi deja primul transfer.
FC Dinamo București a anunțat joi după-amiază perfectarea transferului fundașului central spaniol Raul Albentosa. Acesta a semnat un contract până la finalul sezonului, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru fcdinamo.ro. Trupa condusă de Gheorghe Mulțescu s-a întărit astfel cu un jucător de mare experiență (32 de ani) la Alzira, Spania, care a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la CSKA Sofia, în 20 de partide, în care a marcat două goluri în sezonul trecut. Din cele 20 de meciuri în care a jucat, trei au fost în Europa League.

Dinamo a rezolvat primul transfer după achitarea datoriilor

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
IERI LA 12:10
Format la juniorii spaniolilor de la Elche, Raul Albentosa a evoluat în carieră pentru cluburi precum Caravaca, Murcia, San Roque Lepe, Recreativo Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic Tarragona și CSKA Sofia. În prima ligă spaniolă Raul Albentosa a marcat 6 goluri, în 93 de apariții, pentru Eibar, Malaga și La Coruna.
Numărul de joc oficial cu care va evolua Raul Albentosa la Dinamo București este 2. Noul jucător al lui Dinamo București a efectuat joi vizita medicală și a intrat în programul de pregătire anunțat de antrenorul Gheorghe Mulțescu, în cantonamentul de la Săftica.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26