Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo riscă să fie depunctată dacă nu își achită datoriile către Dan Nistor. Care sunt procedurile

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/10/2020 la 16:45 GMT+3

Dan Nistor a cerut executarea verdictului care îi dă câștig de cauză în litigiul cu Dinamo iar clubul din Ștefan cel Mare trebuie să îi achite cei 20.000 de euro urgent.

Dan Nistor

Credit imagine: Eurosport

Deși Dinamo a anunțat recent cel de-al 15-lea transfer de la preluarea clubului de către Pablo Cortacero, se pare că echipa din Ștefan cel Mare are mari probleme financiare. Salariile sunt în continuare restante iar acum a ieșit la suprafață și o datorie mai veche.
Dan Nistor are de primit 20.000 de euro din perioada în care juca la Dinamo. El și-a câștigat acest drept în instanță însă nu a primit banii nici până acum. Astfel, Nistor a cerut executarea deciziei. Acum, comisiile FRF trebuie să forțeze Dinamo să îi dea acestuia suma datorată.

Dinamo riscă depunctarea. Care sunt procedurile FRF

Conform Gazetei Sporturilor, dacă Dinamo nu va demonstra până miercuri că i-a plătit cei 20.000 de euro lui Nistor, clubul din Ștefan cel Mare va fi amendat cu o sumă cuprinsă între 3.000 și 7.000 de lei.
După 15 zile de la data zilei de miercuri, 14 octombrie, dacă Dinamo este în aceeași situație, va fi depunctată cu două puncte. După încă 15 zile urmează alte două puncte. Dinamo se află în acest moment pe antepenultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte strânse după șase meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo