Deși Dinamo a anunțat recent cel de-al 15-lea transfer de la preluarea clubului de către Pablo Cortacero, se pare că echipa din Ștefan cel Mare are mari probleme financiare. Salariile sunt în continuare restante iar acum a ieșit la suprafață și o datorie mai veche.

Dan Nistor are de primit 20.000 de euro din perioada în care juca la Dinamo. El și-a câștigat acest drept în instanță însă nu a primit banii nici până acum. Astfel, Nistor a cerut executarea deciziei. Acum, comisiile FRF trebuie să forțeze Dinamo să îi dea acestuia suma datorată.

Romanian Liga I
Situație inedită la Dinamo! Nicolae Badea a solicitat la LPF schimbarea denumirii clubului
ACUM 6 ORE

Dinamo riscă depunctarea. Care sunt procedurile FRF

Conform Gazetei Sporturilor, dacă Dinamo nu va demonstra până miercuri că i-a plătit cei 20.000 de euro lui Nistor, clubul din Ștefan cel Mare va fi amendat cu o sumă cuprinsă între 3.000 și 7.000 de lei.

După 15 zile de la data zilei de miercuri, 14 octombrie, dacă Dinamo este în aceeași situație, va fi depunctată cu două puncte. După încă 15 zile urmează alte două puncte. Dinamo se află în acest moment pe antepenultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte strânse după șase meciuri.

Romanian Liga I
Primul meci amânat din acest sezon de Liga 1! Dinamo-Astra nu se mai joacă în această seară
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Partida Dinamo – Astra, în pericol de amânare! Focar de coronavirus anunțat chiar înaintea meciului
IERI LA 08:17