Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo s-a despărțit de ultimul internațional din lot! Anunțul făcut astăzi de "câini"

Cosmin Cioboata

Publicat 10/01/2020 la 16:01 GMT+2

Dinamo a anunțat că s-a despărțit de fundașul Linas Klimavicius, după un singur an petrecut în Ștefan cel Mare.

dinamo out klimavicius

Credit imagine: Eurosport

După ce a fost titular de drept în a doua parte a sezonului trecut, Klimavicius a ieșit din calculele lui Uhrin din actualul sezon, tehnicianul ceh preferând să mizeze pe Ante Puljic, Mihai Popescu sau Ricardo Grigore.
Klimavicius era ultimul internațional din lotul lui Dinamo, după plecarea lui Dan Nistor la Craiova.
"Mulțumim, Linas Klimavicius! Dinamo București și fundașul lituanian Linas Klimavicius au convenit astăzi încetarea raporturilor contractuale.", a fost comunicatul publicat de Dinamo pe site-ul oficial.
dinamo out klimavicius

Klimavicius ar putea continua în Liga 1

Linas Klimavicius a jucat 11 meciuri în tricoul lui Dinamo în acest sezon, 10 în campionat și unul în Cupa României, marcând un gol în partida cu Hermannstadt, scor 3-0 pe teren propriu în Liga 1. Per total, fundașul lituanian a adunat 28 de meciuri și a înscris de două ori pentru Dinamo.
Klimavicius ar putea continua să evolueze chiar în Liga 1, fiind propus la Poli Iași, acolo unde antrenor este Mircea Rednic, cel care l-a adus la Dinamo.
De-a lungul timpului, jucătorul de 30 de ani a bifat 24 de selecții pentru naționala Lituaniei.
Klimavicius a mai evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai și Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania).
dinamo out klimavicius
Lotul lui Dinamo prezent la vizita medicală a fost alcătuit din 26 de jucători, printre care și Klimavacius, care însă nu va mai apuca să îmbrace tricoul "câinilor":
  • Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu, Ante Puljic, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin, Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou N'Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.
De la reunire au lipsit trei jucători: Birto, care a fost învoit, și atacanții Mattia Montini și Mihai Neicuțescu, care se recuperează după accidentări.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo