Dinamo a chemat 25 de jucători la reunirea de la Săftica. Trei dintre ei nu au ajuns. Căpitanul croat Ante Puljic este în continuare în vacanță, iar cei doi puști Moldoveanu și Ehmann sunt accidentați.
Cei 4 fotbaliști noi pentru Gigi Mulțescu sunt de fapt reveniți după împrumuturi. Atacantul de 20 de ani Măgureanu a jucat pentru Afumați, mijlocșul de 19 ani Alin Lazăr a fost la Reșița, Geani Crețu revine după un sezon la Rapid, în timp ce fundașul de 29 de ani Bejan a fost mai mult rezervă la Clinceni în 2020.
https://i.eurosport.com/2020/08/12/2863360.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 2 ORE

Mulțescu visează la playoff

Gigi Mulțescu a preluat-o pe Dinamo într-o situație foarte grea în finalul sezonului trecut și a obținut un succes pe terenul celor de la Voluntari la singurul meci pe bancă. Acum, Mulțescu este foarte optimist.
"Vrem în play-off, e clar. Nu mai putem să nu facem treaba asta. Suporterii ne-au fost alături din toate punctele de vedere, le promitem că ajungem în play-off. Nu ne mai putem permite să ratăm după ce a fost anul acesta" a spus Gigi Mulțescu.

Lotul dinamovist reunit la Săftica

  • Portari: Cătălin Staton, Ştefan Fara, Aleksander Mitrovic (Dinamo U19);
  • Fundaşi: Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Florin Bejan, Andrei Sin, Costin Amzar (Dinamo U19), Vlad Gîsă (Dinamo U19), Carlos Alberto Brat (Dinamo U19), Radu Ştefan Zamfir (Dinamo U19);
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu, Geani Creţu, Valentin Borcea, Ahmed Andrei Bani, Alex Răuţă, Ionuţ Şerban, Alin Lazăr, Diego Fabbrini, Claudiu Stan (Dinamo U19), Roberto Diniţă (Dinamo U19);
  • Atacanţi: Andreas Mihaiu, Mihai Neicuţescu, Cătălin Măgureanu, Daniel Popa.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14