Prima ocazie relevantă a meciului a venit în minutul 23 și a aparținut lui Dinamo. Câinii au dominat începutul de meci iar la jumătatea reprizei lovitura de cap lui Bejan a forțat o respingere de ultim moment al lui Viera de pe linia porții.
Dinamo a deschis totuși scorul în minutul 34 prin Paul Anton. Acesta a transformat fără probleme un penalty obținut atunci când Andras Mihaiu a fost faultat în careu de Ionuț Stoica, cel care a primit și cartonașul roșu.

Dinamo, cu șapte puncte peste Hermannstadt

Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM O ORĂ
Repriza a doua a curs în mare parte în aceeași direcție. Dinamo s-a aflat în control, oaspeții nu au avut puterea să forțeze eglarea. Doar Addae și Alhassan le-au dat emoții câinilor, dar intervențiie lui Eșanu au fost esențiale.
În prelungiri Dinamo și-a asigurat cele trei puncte după ce Diego Fabbrini, introdus pe parcurs, a obținut un penalty care a fost transformat, din nou, de Paul Anton. Câinii au ajuns astfel la patru victorii consecutive.
Dinamo a ajuns astfel la 27 de puncte, cu patru mai multe decât Viitorul, echipa de pe primul loc de baraj. Cu două etape înainte de final, Dinamo are șapte puncte mai mult decât Hermannstadt, prima echipă care retrogadează direct în acest moment.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37