FC Dinamo a transmis o scrisoare Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în care atrage atenţia asupra erorilor de arbitraj care au afectat echipa bucureşteană în primele şase etape ale Ligii 1, în special după derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3, în care ”roș-albaștrii” au marcat golul victoriei dintr-un penalty controversat.
Gruparea menţionează că punctul culminant în ceea ce priveşte erorile de arbitraj a fost meciul cu FCSB: "Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenţia de a vă aduce la cunoştinţă nemulţumirea noastră faţă de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo Bucureşti de la începutul acestui sezon competiţional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Naţională.

Dinamo se revoltă înaintea derby-ului cu Craiova

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Clubul Dinamo Bucureşti apără şi va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum şi imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în faţa opiniei publice. Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare în aplicarea regulilor de joc şi devenit un produs apreciat în întreaga lume. Fotbalul românesc trebuie să urce în acel tren în care legitimitatea competiţiei trece direct prin credibilitatea fără fisuri a echipei de arbitri.
Ca reprezentanţi ai conducerii executive a clubului, dorim să transmitem pe această cale îngrijorarea noastră faţă de aceste erori grave de arbitraj. Sperând că viitorul va da o competiţie curată şi deschisă pentru toate cluburile participante, vă adresăm salutările noastre cordiale", este conţinutul scrisorii semnate de directorul general al FC Dinamo, Alex Couto.
După șase etape, Dinamo ocupă locul 14, de baraj, în Liga 1, cu șase puncte. Runda viitoare, echipa antrenată de Cosmin Contra va întâlni liderul din clasament, cu maximum de puncte, Universitatea Craiova, duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:30.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39