Dinamo a reușit sezonul trecut să se salveze la limită de la retrogradare, însă pe "câini" îi așteaptă un sezon și mai dificil din punct de vedere financiar. Dacă anul trecut încă sperau că lucrurile se vor rezolva și că vor intra banii în conturi, așa cum le-a fost promis, jucătorii încep încet încet să-și depună memoriu pentru a deveni liberi de contract, fiind conștienți că situația de la echipă este departe de a fi rezolvată.
Azi, trei dintre jucătorii de bază au plecat de la echipă. Anunțul a fost făcut chiar de club pe rețelele de socializare: "RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!", a precizat Iuliu Mureşan, conform comunicatului postat de Dinamo pe Facebook.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30

Dinamo se destramă sub privirile suporterilor

Jucătorul care a înregistrat cele mai mari pierderi financiare după aventura la Dinamo se poate considera Diego Fabbrini. În iarnă, când era nevoie să accepte amânarea primirii banilor şi să dea semnătură pentru asta, suporterii-acţionari au apelat la el. Italianul a fost de acord, însă acum, cu clubul aflat în insolvență, cel mai probabil el va pierde banii pentru totdeauna.
Deian Sorescu și Ante Puljic au vorbit deschis despre promisiunile nerespectate ale fanilor din proiectul DDB, exprimându-și dezamăgirea față de oamenii care păreau că vor salva clubul. Ieri, un mare nume din istoria lui Dinamo a vorbit despre banii veniți de la suporteri. Este vorba despre Cornel Dinu, care nu are încredere în proiectul construit de fani.
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30
Fotbal
CS Dinamo salvează FC Dinamo. 100 de jucători ar putea ajunge la echipa din liga a 3-a
30/06/2022 LA 08:40