Dinamo a reușit sezonul trecut să se salveze la limită de la retrogradare, însă pe "câini" îi așteaptă un sezon și mai dificil din punct de vedere financiar. Dacă anul trecut încă sperau că lucrurile se vor rezolva și că vor intra banii în conturi, așa cum le-a fost promis, jucătorii încep încet încet să-și depună memoriu pentru a deveni liberi de contract, fiind conștienți că situația de la echipă este departe de a fi rezolvată.
Azi, trei dintre jucătorii de bază au plecat de la echipă. Anunțul a fost făcut chiar de club pe rețelele de socializare: "RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societăţii noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenţii lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini şi Nemec. Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!", a precizat Iuliu Mureşan, conform comunicatului postat de Dinamo pe Facebook.
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut aunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 3 ORE

Dinamo se destramă sub privirile suporterilor

Jucătorul care a înregistrat cele mai mari pierderi financiare după aventura la Dinamo se poate considera Diego Fabbrini. În iarnă, când era nevoie să accepte amânarea primirii banilor şi să dea semnătură pentru asta, suporterii-acţionari au apelat la el. Italianul a fost de acord, însă acum, cu clubul aflat în insolvență, cel mai probabil el va pierde banii pentru totdeauna.
Deian Sorescu și Ante Puljic au vorbit deschis despre promisiunile nerespectate ale fanilor din proiectul DDB, exprimându-și dezamăgirea față de oamenii care păreau că vor salva clubul. Ieri, un mare nume din istoria lui Dinamo a vorbit despre banii veniți de la suporteri. Este vorba despre Cornel Dinu, care nu are încredere în proiectul construit de fani.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03