Chiar dacă părea că Pablo Cortacero are de gând să schimbe antrenorul pentru noul sezon, Gheroghe Mulțescu va continua pe banca dinamoviștilor. Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar vor rămâne la Dinamo și sezonul următor. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al dinamoviștilor, Rufo Collado.
"OFICIAL! Antrenorul principal Gheorghe Mulțescu (foto, alături de directorul sportiv Rufo Collado) a semnat astăzi, la sediul clubului, noul contract cu Dinamo București. Mult succes, Gheorghe Mulțescu!”, este comunicatul oficial al dinamoviștilor.

Mulțescu va continua pe banca tehnică a lui Dinamo

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Directorul sportiv Rufo Collado a declarat pentru site-ul oficial că Dinamo București a ajuns la un acord cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar pentru prelungirea contractelor.
"Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului", a precizat Rufo Collado pentru fcdinamo.ro.
Gheorghe Mulțescu a venit la Dinamo în această vară, când i-a luat locul pe banca tehnică lui Adrian MIhalcea. "SMURD-UL" a venit la pachet cu Cornel Țălnar, care a ocupat funcția de director tehnic.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32