Chiar dacă părea că Pablo Cortacero are de gând să schimbe antrenorul pentru noul sezon, Gheroghe Mulțescu va continua pe banca dinamoviștilor. Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar vor rămâne la Dinamo și sezonul următor. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al dinamoviștilor, Rufo Collado.
"OFICIAL! Antrenorul principal Gheorghe Mulțescu (foto, alături de directorul sportiv Rufo Collado) a semnat astăzi, la sediul clubului, noul contract cu Dinamo București. Mult succes, Gheorghe Mulțescu!”, este comunicatul oficial al dinamoviștilor.

Mulțescu va continua pe banca tehnică a lui Dinamo

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Directorul sportiv Rufo Collado a declarat pentru site-ul oficial că Dinamo București a ajuns la un acord cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar pentru prelungirea contractelor.
"Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului", a precizat Rufo Collado pentru fcdinamo.ro.
Gheorghe Mulțescu a venit la Dinamo în această vară, când i-a luat locul pe banca tehnică lui Adrian MIhalcea. "SMURD-UL" a venit la pachet cu Cornel Țălnar, care a ocupat funcția de director tehnic.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11