Chiar dacă Dinamo venea cu un moral excelent după victoria uriașă cu FCSB din Cupă, câinii nu au impresionat. Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul opt atunci când Gueye a centrat în fața porții pentru Bani, cel care a reluat însă slab iar portarul a respins fără probleme.
La -3 grade și cu o Sepsi decimată de COVID-19, nici nu avea cum să fie cel mai spectaculos meci. În ceea ce privește ocaziile, partida nu a mai oferit prea multe în prima repriză. Următorul moment mai interesant a venit în minutul 53 atunci când Nemec a reușit un șut puternic de la marginea careului însă mingea a fost pe direcția portarului.
Au urmat apoi două ocazii Sepsi, una după alta: mai întâi Nandor Tamaș l-a driblat lejer pe Puljic și a șutat în diagonală dar Eșanu a respins. Imediat după, la centrarea din corner, Safranko a deviat cu capul dar același Eșanu îi salvază pe câini.
Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
ACUM 2 ORE
În cele din urmă partida s-a încheiat la egalitate 0-0 iar Dinamo rămâne pe locul 10 în timp ce Sepsi își menține și ea poziția a patra în clasament.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
23/10/2021 LA 09:44