Juan Camara a fost transferat de formația pregătită de Cosmin Contra de la Jagiellonia, din prima ligă poloneză, așa cum anunțase în urmă cu o săptămână tehnicianul "câinilor".

"Dinamo București și clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la acord pentru transferul temporar al fotbalistului spaniol Juan Camara la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul sezonului competițional 2020-2021.", au anunțat cei de la Dinamo.

Romanian Liga I
Bogdan Andone, demis de la Astra. Ce antrenor este favorit să îi ia locul pe banca giurgiuvenilor
PESTE 44 MINUTE

Vestea a venit la puțin timp după ce Gazeta Sporturilor a anunțat că Dinamo s-a înțeles cu un portar trecut pe la Real Madrid.

Juan Camara, jucătorul trecut pe la Barcelona, a fost transferat de Dinamo

În vârstă de 26 de ani, Juan Camara a jucat în ultimul sezon pentru Jagiellonia. El a fost adus în campionatul Poloniei de la Barcelona, unde a evoluat, în cea mai mare parte, la echipă secundă.

Transferat în 2014 la formația catalană, Camara a bifat și două apariții pentru prima echipă, sub comanda lui Luis Enrique. Prima oară s-a întâmplat chiar în UEFA Champions League, în sezonul 2015/2016, într-un meci cu Bayer Leverkusen încheiat la egalitate, scor 1-1. Camara a evoluat și într-un meci amical, din cadrul International Champions Cup, împotriva lui Liverpool. În acea partidă, spaniolul a ocupat poziția de fundaș stânga.

Camara a bifat 61 de apariții pentru echipa secundă a catalanilor, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 8 pase decisive. El poate evolua pe toate pozițiile din banda stângă.

Dinamo continuă campania de transferuri, sub comanda investitorului Pablo Cortacero

Contra a anunțat, în urmă cu o săptămână, că se află în discuții și cu Guillermo Fernandez Hierro, un atacant care în trecut a evoluat la Athletic Bilbao, reușind să înscrie într-un meci din UEFA Champions League, împotriva lui Porto.

"Camara ajunge zilele următoare și trebuie să semneze contractul, iar cu Hierro sunt discuții. Cu el nu e încă oficial sigur, dar sunt discuții.

Îi cunosc, am urmărit meciurile din Spania, sunt jucători cu meciuri în La Liga, experimentați, pot da altă față echipei și ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivele.", a spus Cosmin Contra, pentru DigiSport.

Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo) și Juan Camara (Jagiellonia) sunt jucătorii aduși, până acum, de Pablo Cortacero, noul investitor spaniol de la Dinamo.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 4 ORE