Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a mai realizat un transfer! Noul jucător va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/09/2020 la 13:19 GMT+3

Dinamo a mai realizat un transfer în actuala fereastră de mercato, sub comanda noului investitor spaniol, Pablo Cortacero. Potrivit Gazetei Sporturilor, "câinii" au ajuns la un acord cu portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani), care va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

Fanii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Tomas Mejias Osorio a evoluat ultima oară la Middlesbrough, celebra formație din Championship (Liga a 2-a engleză). Goalkeeper-ul iberic a mai trecut de-a lungul carierei și pe la Real Madrid, unde a evoluat mai mult la echipa a doua.
Potrivit Gazetei Sporturilor, Osorio a semnat un contract valabil pe 2 ani și va primi un salariu de 20.000 de euro/lună - cel mai mare din Liga 1 și, implicit, din fotbalul românesc. Același salariu îl va încasa și Janusz Gol, un alt jucător adus de Cortacero în urmă cu puțin timp.

Osorio, noul jucător al lui Dinamo, va avea cel mai mare salariu din Liga 1

Osorio a fost crescut la academia lui Real Madrid, urmând să treacă pe la toate grupele de juniori ale "galacticilor". Portarul a evoluat apoi la formația secundă a madrilenilor, bifând și un meci la prima echipă de pe Santiago Bernabeu. Se întâmpla în 2011, într-o partidă cu Getafe, când l-a înlocuit pe Adan.
Tomas Mejias Osorio a fost cumpărat de Middlesbrough în 2014. De-a lungul timpului, englezii l-au mai împrumutat la Rayo Vallecano, pentru ca în urmă cu 2 ani să fie transferat liber de contract de Omonia Nicosia. Osorio a petrecut numai un sezon la formația din Cipru, urmând să revină tot liber de contract la Middlesbrough.
De-a lungul timpului, spaniolul a bifat 19 apariții pentru clubul englez, dintre care numai două în stagiunea precedentă. Osorio a apărat poarta lui Middlesbrough în două meciuri din Cupa Ligii, ambele împotriva lui Tottenham.
Tomas Mejias Osorio este al 7-lea jucător adus de Dinamo sub comanda lui Pablo Cortacero, după Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos) și Borja Valle (Deportivo).
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo