Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, transfer de urgență! Au activat clauza unui fost mijlocaș al clubului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/07/2020 la 12:40 GMT+3

Dinamo a ales să îi activeze clauza lui Ion Gheorghe și să îl cheme înapoi la echipă pentru a încerca să salveze acest final de sezon.

Dinamo a anunțat despărțirea de 7 jucători

Credit imagine: Eurosport

Situația lui Dinamo este dramatică iar formația din Ștefan cel Mare încearcă să salveze acest final de sezon. Astfel, câinii au decis să îl readucă înapoi pe Ion Gheorghe (20 de ani) de la FC Voluntari. Ei vor activa clauza de reachiziție de 50.000 de euro. Gheorghe a fost transferat de Voluntari de la Dinamo în vara lui 2018, liber de contract.
„Sincer, ieri am aflat că au activat clauza. Din ce știu eu, nu cred că au procedat corect cei de la Dinamo. Aseară am aflat si o să văd ce trebuie să facem în continuare, pentru că nu știu contractul lui Ion. Este un jucător tânăr, de perspectivă. Sper să nu fie această clauză. Nu știu dacă e disperare, dar, sincer, mie îmi pare rau că Dinamo a ajuns în situația aceasta, pentru că e cam singurul brand de tradiție care a rămas în Liga 1 și sper să rămână în continuare”, a declarat Florin Cernat, la ProSport Live.

Tatăl lui Ion Gheorghe: ”Nu a fost ușor prin tot ce a trecut”

„Auzisem ceva în legătură cu activarea clauzei de către Dinamo, dar nu eram sigur. Cu mine și cu băiatul meu nu s-a discutat absolut nimic. Nu pot să vă dau acum un răspuns final pentru că trebuie să luăm în familie o decizie în legătură cu revenirea băiatul meu la Dinamo. Nu a fost ușor prin tot ce a trecut. Băiatul meu nu merita un asemenea tratament. Mă doare și acum prin ce a trecut. Avusese evoluții foarte bune și era căpitan de echipă, dar nu are rost să arunc vina acum pe unul sau pe altul.
Îi mulțumim domnului Andone pentru ajutorul dat, dar în legătură cu revenirea la Dinamo, totuși pot să vă spun că avem și alte oferte.
Ok, clauza a fost activată, dar mă gândesc că trebuie șia cordul fotbalistului, nu? Nu am avut nicio revanșă de luat și nu a fost vorba de nicio răzbunare. Băiatul meu și-a făcut doar datoria de fotbalist profesionist”, a declarat tatăl fotbalistului pentru ProSport.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo