Alexandru Cicâldău a înscris unicul gol al meciului în prima repriză, din penalty. Trupa lui Bergodi continuă să fie lider în Liga 1, cu maximum de puncte.
Dinamo a fost echipa mai periculoasă în startul duelului de pe Arena Națională, cu Adam Nemec în prim-plan. Atacantul slovac a șutat în blocajul lui Bic, în minutul 16, după o respingere a lui Bălașa.
Oltenii au dat replica în minutul 21, când Bălașa a trimis o centrare către Cicâldău, însă mingea a fost respinsă de Puljic. Echilibrul s-a rupt în minutul 26, când arbitrul Horațiu Feșnic a dictat lovitură de la 11 metri, la un contact în careul lui Dinamo, între Ante Puljic și Marius Constantin, la un corner.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Cicâldău a transformat cu ceva emoții, cu un șut în stânga lui Rene. Portarul lui Dinamo a ghicit colțul, însă șutul a fost mult prea puternic ca să-l respingă.

Dinamo - Universitatea Craiova 0-1. "Câinii" puteau să egaleze în prelungiri

Dinamo putea să restabilească egalitatea în debutul reprizei secunde, când Fabbrini i-a pasat în careu lui Ricardo Grigore, însă fundașul formației lui Cosmin Contra a luftat neașteptat.
"Câinii" au continuat asaltul la poarta lui Pigliacelli. Aleix Garcia, jucătorul venit de la Manchester City, a centrat din corner, Ricardo Grigore a reluat pe spate, iar Janusz Gol a trimis cu capul, pe lângă poartă. Câteva minute mai târziu a venit rândul lui Borja Valle să pună în pericol poarta trupei lui Cristiano Bergodi. Pigliacelli a intervenit excelent și a respins de sub bară mingea trimisă cu capul de polonez.
Craiova a replicat prin Baiaram. Șutul puștiului Craiovei a fost însă pradă ușoară pentru goalkeeper-ul lui Dinamo. "Câinii" nu au renunțat și s-au aflat aproape de golul egalizator de două ori, la aceeași fază. Mai întâi Ba a prelungit cu capul, în fața porții, pentru Puljic, dar Pigliacelli a intervenit la timp și a respins în marginea careului. Atacul lui Dinamo a continuat, mingea a ajuns la Fabbrini, care a tras însă chiar pe direcția goalkeeper-ului italian.
S-a încheiat 1-0 pentru liderul Universitatea Craiova, care continuă seria victoriilor pe linie în noua stagiune din Liga 1. De cealaltă parte, Dinamo a ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă, și ocupă abia poziția a 14-a.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11