Dinamo va avea o arenă de 30-33 de mii de locuri, iar actualul stadion va fi transformat într-unul de rugby. Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 al Bucureștiului, a promis la DigiSport că Dinamo va avea un nou stadion care nu are nici o legătură cu arena actuală. Totul se va face sub supravegherea noilor acționari, cei 8000 de fani cotizanți din DDB.
Vom merge miercuri acolo, i-am invitat și pe cei de la FRF, dar și pe cei de la CNI, care au tot bugetul pregătit. Vom identifica exact locul. În fața, după ce se va termina litigiul, terenul actual și cu intrarea vor veni în administrarea sectorului doi, așa căm vom face academia acolo. Va fi și un stadion de rugby, dar și trei terenuri pentru copii. Anul viitor va începe construcția, care va dura doi-trei ani
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10
Viceprimarul sectorului 2 al Bucureștiului recunoaște că litigiile pentru vechiul stadion sunt în derulare și va mai duar cel puțin un pentru a le stinge. De aceea, construcția noii arene a lui Dinamo nu poate atinge limitele acestei locații. O altă problemă ar fi pista de altetism. Conform legii, dacă ar fi darâmat actualul stadion, în locul spu ar trebui să răsară altul cu pistă.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26