Dinamo va avea o arenă de 30-33 de mii de locuri, iar actualul stadion va fi transformat într-unul de rugby. Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 al Bucureștiului, a promis la DigiSport că Dinamo va avea un nou stadion care nu are nici o legătură cu arena actuală. Totul se va face sub supravegherea noilor acționari, cei 8000 de fani cotizanți din DDB.
Vom merge miercuri acolo, i-am invitat și pe cei de la FRF, dar și pe cei de la CNI, care au tot bugetul pregătit. Vom identifica exact locul. În fața, după ce se va termina litigiul, terenul actual și cu intrarea vor veni în administrarea sectorului doi, așa căm vom face academia acolo. Va fi și un stadion de rugby, dar și trei terenuri pentru copii. Anul viitor va începe construcția, care va dura doi-trei ani
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
ACUM 13 ORE
Viceprimarul sectorului 2 al Bucureștiului recunoaște că litigiile pentru vechiul stadion sunt în derulare și va mai duar cel puțin un pentru a le stinge. De aceea, construcția noii arene a lui Dinamo nu poate atinge limitele acestei locații. O altă problemă ar fi pista de altetism. Conform legii, dacă ar fi darâmat actualul stadion, în locul spu ar trebui să răsară altul cu pistă.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37