Ioan Andone a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo, tot mai greu de gestionat. Cu câteva zile înainte de meciul cu Viitorul din Cupa României, "câinii" nu au încă un medic. Andone este de părere că datoriile tot mai mari ale conducerii dinamoviste vor duce către o nouă insolvență a clubului. Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo i-a criticat pe actualii conducători ai clubului, care afișează o atitudine de nepăsare în fața avalanșei de probleme de la Dinamo.
"Din păcate, Federația nu are o comisie care să analizeze investitorii care cumpără anumite cluburi de fotbal. Negoiță a vândut clubul, mă mir că nu a cerut garanție. Pe el nu îl mai interesa, el plătea salarii. Voia să se facă bugetul din transferuri, publicitate. Cei care au venit sunt niște amatori. Se vede clar că nu au niciun plan.

Ioan Andone, convins că la Dinamo se va instaura dezastrul

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 5 ORE
Următorul pas? Dinamo va intra în insolvență. Nu se poate așa ceva la nivelul unui asemenea club. Dacă va retrograda clubul, nu se va mai numi Dinamo. La ce se întâmplă acum, nu cred că se mai poate întâmpla ceva!", a spus Ioan Andone, pentru Realitatea Plus.
Din 11 partide disputate în noul sezon de Liga 1, băieții antrenați de Cosmin Contra au înregistrat numai două victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri. În acest moment, Dinamo ocupă locul 14 în Liga 1, cu doar nouă puncte după 11 etape parcurse. În etapa viitoare, Dinamo va merge în deplasarea de la FC Argeș, dar nu înainte de meciul din Cupa României cu FC Viitorul, programat duminică de la ora 20.45.
Romanian Liga I
Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea contractului
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
De ce a refuzat Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Bonetti
IERI LA 19:26