Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - Viitorul nu se va juca pe Arena Națională din cauza gazonului

Sebastian Ujica

Actualizat 17/10/2019 la 16:07 GMT+3

Primăria a demarat lucrări de mentenață la gazonul de pe Arena Națională după meciul naționalei României cu Norvegia.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

Primăria Municipiului București a anunțat că Arena Națională nu poate fi închiriată pentru meciul Dinamo - FC Viitorul, din etapa a 14-a a Ligii 1.
Deși Liga Profesionistă de Fotbal anunțase că partida dintre cele două formații va avea loc pe Arena Națională, Primăria Capitalei a oferit un răspuns negativ din cauza lucrărilor de mentenanță pentru gazon apărute în urma meciului România - Norvegia, dn preliminariile EURO 2020, scor 1-1.
"Având în vedere adresa înregistrată la Registratura Primăriei Municipiului București cu nr. 1783047/15.10.2019 și la Direcția Generală Investiții - Direcția Urmărire Proiecte cu nr. 2747/16.10.2019, prin care solicitați închirierea stadionului Arena Națională, în data de 27.10.2019, pentru organizarea partidei de fotbal dintre Dinamo și Viitorul, vă transmitem că locația mai sus menționată nu poate fi utilizată în ziua solicitată de dumneavostră", se arată în răspunsul oferit Primăriei Capitalei clubului Dinamo.
Astfel, partida dintre Dinamo și FC Viitorul se va disputa pe arena din "Ștefan cel Mare" a clubului Bucureștean. Meciul este programat duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1. În tur, Viitorul s-a impus, la Constanţa, scor 5-0.
Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo