„Trebuie să fim concentrați când intrăm pe teren, dar în primul rând la antrenamente, de acolo pleacă totul. Când Mister alege primul 11, toți trebuie să demonstreze de ce sunt aici. Văd că toată lumea atacă Dinamo. Ei se dau mari suporteri, spun că ajută clubul cu bani, dar știu doar să critice. Îi aștept să spună tot ce vor, dar să zică lucruri adevărate. Dacă nu, se vor trezi cu acțiuni grave. Îi rog să spună doar adevărul, altfel se poate ajunge în altă parte”, a declarat Mihai Popescu, conform Gazetei Sporturilor.
„Credeți că noi suntem singuri la Săftica? Acolo e sat fără câini, să facem noi ce vrem?! În special eu, care nu am demonstrat nimic, cum să îmi permit așa ceva? Credeți că vreun jucător din lume ar putea face așa ceva? Credeți că un fotbalist profesionist ar avea în cap să facă așa ceva? Ei se dau mari suporteri, ca dau bani de acasă, iar pe partea cealaltă dau în noi”, a adăugat el.
Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața celor de la FC Voluntari chiar în Ștefan cel Mare și rămâne pe ultimul loc în Liga 1.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 12 ORE
Dinamo a ajuns de ieri pe ultimul loc din Liga 1 după ce Poli Iași a învins Chindia Târgoviște la Ploiești cu 2-0. Astfel, câinii aveau nevoie astăzi neapărat de victorie cu FC Voluntari pentru a ieși din această situație dramatică.
Partida de azi a venit și după înfrângerea dureroasă, 0-3, în fața FCSB tot acasă în semifinalele Cupei României. De cealaltă parte, Voluntari venea după trei victorii consecutive și a continuat forma excelentă și în Ștefan cel Mare.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54