articol de Romeo Ene
Marcatorii dinamoviştilor au fost Florin Bejan, în minutul 74, în urma unui corner executat de Paul Anton şi Adam Nemec, în minutul 86, după o pasă a lui Deian Sorescu.
În urma acestui succes, Dinamo a urcat pe loc de baraj, 14, cu 18 puncte şi va merge pe terenul Viitorului de Paşte. Voluntari se află pe locul 12, primul care asigură salvarea directă, cu 23 de puncte.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32

Victorie ‘’vitală’’ pentru Dinamo

Dinamo a început partida în atac, Dusan Uhrin propunând un sistem 3-5-2 surprinzător, cu Nemec şi Morsay în avanposturi. În minutul 11, Dinamo a avut prima ocazie a partidei, Sorescu i-a pasat lui Filip, care a şutat puţin pe lânga poarta lui Rîmniceanu.
Prima repriză a fost controlată de ‘’câini’’, care nu au reuşit, însă, să-şi creeze mari ocazii de gol. De cealaltă parte, trupa lui Bogdan Andone a preferat să practice un joc de aşteptare, încercând să o surprindă pe Dinamo pe contraatac.
Repriza secundă a debutat cu o nouă ocazie a gazdelor, în minutul 56 Tamaş a respins din faţa liniei porţii, iar Dinamo începea să pună presiune pe poarta lui Rîmniceanu. La următoarea fază, Voluntari a avut o şansă bună de a deschide scorul, însă Garba nu s-a descurcat foarte bine în careul ‘’câinilor’’.
Într-un meci în care Dinamo a avut nu mai puţin de 15 cornere, primul gol a venit în urma unei astfel de faze, în minutul 74. Paul Anton a centrat, mingea nu a putut fi respinsă de fundaşii Voluntariului, iar Florin Bejan a profitat şi a deschis scorul cu un şut puternic. 1-0, iar Dinamo urma să încerce să protejeze acest rezultat, care îi asigura clasarea pe un loc de baraj la finalul etapei.
Totuşi, ‘’câinii’’ au scăpat în minutul 85, atunci când Eşanu, revenit pe teren după 6 partide, a ieşit total greşit din poartă, iar Armaş a trimis pe lângă poartă. Adam Nemec a închis meciul în minutul 86, după o pasă a lui Sorescu şi a asigurat victoria echipei lui Uhrin, prima de la revenirea cehului, dar în acelaşi timp, prima după 13 meciuri în care dinamoviştii nu au cunoscut gustul victoriei.
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35
Romanian Liga I
Poenaru i-a spus "nu" lui Dinamo! Fanii vor un antrenor, Mureşan are alt pariu
IERI LA 09:24