Articol scris de Romeo Ene
Suporterii dinamovişti şi-au arătat încă o dată ataşamentul faţă de echipă, iar pentru meciul cu Viitorul s-au vândut toate cele 55.000 bilete puse în joc, în mod virtual, pe Arena Naţională.
Înaintea partidei din această seară, "câinii" se află pe un modest loc 12, mai aproape de locurile retrogradabile decât de play-off. Spaniolii care au promis că vor schimba faţa echipei au dispărut de mult timp, iar în prezent suporterii sunt cei care ţin în viaţă clubul.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

DINAMO, CU SALARIILE LA ZI

Suporterii-acționari din programul "Doar Dinamo București" (DDB) au anunţat zilele trecute că au achitat salariile pe luna ianuarie, astfel că jucătorii lui Gane se află cu remunerațiile la zi.
Acest lucru vine în contextul în care promisiunile conducătorilor spanioli nu au fost respectate până în prezent. Suporterii duc o luptă contra-timp cu procesul de licenţiere, care "bate la uşă". Mai precis, au nevoie de aproximativ 830.000 de euro până pe 31 martie pentru a primi licenţa UEFA.
Până în acest moment, suporterii dinamoviști au plătit peste 1 milion de euro către echipa din "Ștefan cel Mare", într-un an de zile.

PROGRAMUL DDB, ÎNŢELEGERE CU UN SPONSOR JAPONEZ

Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan s-au făcut mai multe anunţuri legate de viaţa echipei, iar unul dintre cele mai importante este legat de faptul că s-a ajuns la un acord cu Suzuki, un producător auto care va ajuta formaţia lui Gane.
Astfel, pentru meciul cu Viitorul, după realizarea sold-out-ului, se va extrage un câştigător care va beneficia de un automobil din gama Suzuki.
"Am încheiat o înțelegere cu producătorul auto japonez Suzuki și vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorți, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Națională și unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!", se arată într-un comunicat DDB.

40.000 DE BILETE, EPUIZATE ÎN MAI PUŢIN DE 4 ZILE

După eşecul de la Giurgiu, împotriva Astrei (2-0), entuziasmul suporterilor dinamovişti scăzuse. Astfel, în primele zile de după partidă se vânduseră doar 10.000 bilete, iar un nou sold-out părea aproape imposibil.
Odată cu anunţul că urmează să fie oferită la tombolă o maşină Suzuki Swift, ritmul vânzărilor de bilete a crescut foarte mult. Marţi mai erau disponibile peste 40.000 bilete, dar cu câteva ore înainte de începerea partidei au fost epuizate toate.
Se fac eforturi mari din partea suporterilor pentru ca Dinamo să supravieţuiască. Cu fiecare bilet cumpărat, Dinamo este mai aproape de obţinerea licenţei, şi, implicit, rămânerea în Liga 1.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11