Bonetti a revenit în această vară la Dinamo pentru că s-a bucurat de un sprijin imens din partea fanilor. Relația dintre tehnicianul italian și PCH a rămas la fel de solidă, în ciuda rezultatelor dezamăgitoare ale echipei. Dovadă în acest sens ceea ce s-a întâmplat la derbyul cu FCSB, pierdut de formația din Ștefan cel Mare cu 6-0. Italianul a părut mai concentrat să le facă pe plac suporterilor decât să pregătească partida cu formația lui Edi Iordănescu.
Cel puțin asta susține Cornel Dinu, care a dezvăluit că are informații clare că Bonetti și-a infiltrat un prieten în autocarul echipei, acesta aducând "clandestin" materiale pirotehnice pentru suporteri.
"M-ai provocat să-ți povestesc ceva care-ți face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r. Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci în autocarul echipei. Cel care este administrator și pare că este un om la locul lui (n.r. Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».
Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27
Bonetti a zis: «E prietenul meu, merge cu noi la meci». Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo

Dinamo e antrenată de Sorin Colceag și încearcă aducerea lui Rednic, dar în acte Dario Bonetti este încă principal. Asta pentru că italianul a refuzat să semneze rezilierea contractului.
Iuliu Mureșan a reacționat dur și l-a acuzat pe Bonetti că lipsește nemotivat, deși anterior anunțase că l-a demis. De partea cealaltă, italianul, care se află în Italia, a spus într-un comunicat că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Totuși, Bonetti i-a dat și replica lui Iuliu Mureșan transmițând că o așteaptă pe Dinamo la tribunal.
Din câte se pare, Bonetti nu și-ar dori doar salariile restante de la Dinamo (pe două luni), ci ar dori să încaseze contractul pe tot sezonul în curs, pentru a semna rezilierea.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12