După ce Marius Șumudică și Nicolae Dică au refuzat ofertele de la FCSB, oficialii "roș-albaștrilor" au recurs la o variantă cu totul surprinzătoare, numindu-l pe Dinu Todoran în funcția de antrenor.
Tehnicianul de 42 de ani va fi la prima aventură în calitate de principal la o echipă de Liga 1. Acesta a mai stat 7 etape pe banca celor de la Voluntari, în calitate de interimar, în sezonul 2016-2017. Ulterior, Dinu Todoran a pregătit echipa U19 a echipei ilfovene până în 2020, iar la începutul acestui an a antrenat-o pe CSM Slatina.

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Așadar, conducătorii vicecampioanei României recurg din nou la un antrenor fără experiență, la fel ca în sezonul precedent.
În actuala stagiune, Toni Petrea nu a reușit să conducă echipa spre titlu, deși a avut pe mână un lot competitiv, iar echipa a arătat bine, mai ales în prima parte a campionatului.
Rămâne de văzut dacă Dinu Todoran va reuși să-i ducă pe "roș-albaștri" la un nivel superior. La prima vedere e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, mai ales că echipa ar putea pierde din jucătorii importanți în această vară, iar la celelalte forțe din Liga 1 se anunță întăriri masive în intersezon.
Au existat însă numeroase cazuri de antrenori tineri care au reușit la prima încercare și timpul va demonstra dacă Dinu Todoran va reuși să lucreze cu succes într-un climat criticat de mulți antrenori din fotbalul românesc.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11