În vârstă de 33 de ani, Giedrius Arlauskis a plecat de la CFR Cluj în vară, după 3 sezoane excepționale reușite alături de formația ardeleană. Goalkeeper-ul lituanian a ajuns liber de contract la Al Shabab, liderul la zi din campionatul Arabiei Saudite."Arla" a bifat 9 apariții la gruparea saudită, iar în urmă cu două săpătămâni a fost pus pe liber. Motivul?
În campionatul Arabiei Saudite există o regulă care obligă echipele să aibă un număr de maximum 7 jucători străini. Al Shabab l-a transferat recent pe Odion Ighalo, fost atacant la Manchester United, iar oficialii clubului au fost nevoiți să "sacrifice" un fotbalist străin aflat deja în lot. În cele din urmă, "ghinionistul" a fost Arlauskis.

Giedrius Arlauskis, gest superb pentru CFR Cluj

Romanian Liga I
Craiova, Bai(a)ram la Arad, cu UTA. Gazdele au jucat o repriză în 10, după eliminarea lui Anton
23/10/2022 LA 17:09
Arlauskis a revenit de curând la Cluj pentru a prelua postul pe care-l lăsase în vară și i-a uimit pe șefii clubului pe parcursul negocierilor pentru reluarea colaborării: "Sunt dispus să joc fără bani până la vară, doar din recunoștință față de club! Am câștigat aici bani, trofee, vreau să fac și eu un gest la schimb!", a spus Arla, potrivit Gazeta Sporturilor.
Arlauskis nu va putea evolua pe gratis în Gruia, pentru că legea nu permite înregistrarea unui contract "cu salariu zero". Lituanianul va primi totuși un contract cu o sumă simbolică, două mii sau trei mii de euro, salariul cel mai mic din lot, transmite aceeași sursă. Arlauskis este un personaj extrem de iubit în Gruia. Alături de CFR, lituanianul a cucerit 3 titluri de campion al României.
Romanian Liga I
Giedrius Arlauskis a revenit în Superliga! Lituanianul a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova
03/09/2022 LA 13:29
Romanian Liga I
2 campioni într-o zi! Petrolul a pierdut în prima etapă, dar își face echipă de play-off
19/07/2022 LA 07:42