Conform informațiilor ProSport, Mihai Rotaru vrea să îl aducă de la FCSB pe Bogdan Planic și să profite de faptul că el se află în conflict cu conducerea clubului bucureștean. De asemenea, Planic se află în ultimele trei luni de contract cu FCSB el fiind liber să negocieze cu alte echipe.
Un alt jucător vizat de Craiova este Valerică Găman, cel care ar urma să-și rezilieze contractul cu Al Shabab. Găman are 31 de ani și își dorește să se întoarcă în România.
Corneliu Papură a vorbit pentru Oltenia TV despre plecarea celor trei jucători de la Craiova.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 5 ORE
„Ne-am așezat la masă cu Martic și ne-am înțeles. Așa este mai bine pentru toată lumea. Cred că el nu mai are nicio motivație să joace aici” a declarat el despre fundașul dreapta.
Papură a vorbit apoi și de Tiago Ferreira și Claude Dielna. „S-a luat aceeași decizie. Problema e că le expiră contractele și ar trebui negociat din nou cu ei, ca să accepte să rămână până la finalul sezonului. Apoi, e neclar când se va relua campionatul și când se va termina. Sunt prea multe incertitudini”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10