Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorin Șerdean, dat afară de la Dinamo! Ce i s-a imputat omului de încredere al lui Cortacero

Nicu Savin

Actualizat 21/01/2021 la 17:16 GMT+2

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, iar situația este tot mai tensionată de la zi la zi. Cu puțin timp în urmă, clubul din Ștefan cel Mare a decis să îl dea afară pe Dorin Șerdean, cel care îndeplinea rolul de președinte executiv.

Dorin Șerdean

Credit imagine: facebook

Dinamo a emis un comunicat în urmă cu puțin timp prin care anunță că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la serviciu în ultimele 30 de zile.
Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat această decizie a participat și Șerdean.
"Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.", se arată în comunicatul celor de la Dinamo.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Dorin Șerdean, omul de încredere al lui Pablo Coracero a fost dat afară de la Dinamo

După cum au evoluat lucrurile în ultimele zile era tot mai evident că Șerdeanare zilele numărate la club. Luni, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație acestuia i-a fost retras dreptul de semnătură, atât pe plan sportiv, cât și în relația cu băncile.
Când spaniolii, în frunte cu Pablo Cortacero, au cumpărat Dinamo, Dorin Șerdean a fost unul dintre intermediari și tocmai de aceea a fost numit în conducerea clubului, fiind un om de încredere al ibericilor.
Suporterii l-au privit mereu cu suspiciune pe Șerdean și în ultima vreme l-au contestat vehement, acuzându-l că le face jocurile spaniolilor în timp ce situația de la club e dezastruoasă din punct de vedere financiar.
În plus, nici jucătorii nu mai avea încredere în fostul președinte, deoarece acesta i-a mințit cu seninătate de nenumărate ori în legătură cu salariile. Gsp.ro a scris că unul dintre fotbaliști chiar a sărit să-l bată pe oficial în momentul în care acesta făcea noi promisiuni privind plata restanțelor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo