Dinamo a emis un comunicat în urmă cu puțin timp prin care anunță că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la serviciu în ultimele 30 de zile.
Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat această decizie a participat și Șerdean.
"Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.", se arată în comunicatul celor de la Dinamo.
Romanian Liga I
#BunișiRăi | Radiografia etapei a 10-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 4 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Dorin Șerdean, omul de încredere al lui Pablo Coracero a fost dat afară de la Dinamo

După cum au evoluat lucrurile în ultimele zile era tot mai evident că Șerdeanare zilele numărate la club. Luni, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație acestuia i-a fost retras dreptul de semnătură, atât pe plan sportiv, cât și în relația cu băncile.
Când spaniolii, în frunte cu Pablo Cortacero, au cumpărat Dinamo, Dorin Șerdean a fost unul dintre intermediari și tocmai de aceea a fost numit în conducerea clubului, fiind un om de încredere al ibericilor.
Suporterii l-au privit mereu cu suspiciune pe Șerdean și în ultima vreme l-au contestat vehement, acuzându-l că le face jocurile spaniolilor în timp ce situația de la club e dezastruoasă din punct de vedere financiar.
În plus, nici jucătorii nu mai avea încredere în fostul președinte, deoarece acesta i-a mințit cu seninătate de nenumărate ori în legătură cu salariile. Gsp.ro a scris că unul dintre fotbaliști chiar a sărit să-l bată pe oficial în momentul în care acesta făcea noi promisiuni privind plata restanțelor.
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 11 ORE