Dinamo a emis joi un comunicat prin care anunța că lui Dorin Șerdean i s-a desfăcut contractul de muncă, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la serviciu în ultimele 30 de zile. Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, a fost cel care a făcut anunțul, confirmând că la ședința în care s-a luat această decizie a participat și Șerdean.
După cum au evoluat lucrurile în ultimele zile era tot mai evident că Șerdean are zilele numărate la club. Luni, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație acestuia i-a fost retras dreptul de semnătură, atât pe plan sportiv, cât și în relația cu băncile. Joi, supoterii au câștigat o luptă uriașă pentru putere. L-au înlăturat din conducerea clubului pe Dorin Șerdean și îi transmit lui Pablo Cortacero că nu se vor opri aici.

Dorin Șerdean iese la atac după ce DDB l-a dat afară

Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55
Președintele grupării din Ștefan cel Mare susține că decizia în urma căreia a fost înlăturat din conducerea clubului este ilegitimă și nu are acoperire, iar ședințele Consiliului de Administrație sunt ilegale. Măsura de îndepărtare a lui Șerdean a fost motivată prin absențele repetate de la serviciu.
"Nu există o decizie a Consiliului de Administrație, e un simulacru, eu mi-am desfășurat activitatea și după 22 decembrie, am făcut plăți pentru deplasarea la Mediaș, am plătit bani pe arbitraj, taxe, cum pot să spună că nu am fost la serviciu, e o minciună sfruntată, fabricăm tot ce nu am făcut. Este o ședință ilegal constituită a Consiliului de Administrație. Iar foaia pe care aș fi semnat-o de luare la cunoștință este despre o mașină pe care trebuie să o predau până pe 25 de ianuarie. Este o decizie, nu o foaie prin care Cortacero mă pune președinte la Dinamo.
Eu sunt președintele acestei societăți pe acțiuni și sunt singura persoană care are drept de semnătură validă prin bancă, puteți verifica. Eftimescu nu e președinte, e administrator în CA. FC Dinamo 1948 SA are un consiliu de administrație din 5 membri, al cărui președinte este Pablo Cortacero. Eftimescu nu poate convoca ședințe ca astea din decembrie și ianuarie. Președinte este Pablo Cortacero, există înscrisuri la Camera de Comerț. Oamenii se află într-o eroare crasă care se va lăsa cu niște plângeri la instituțiile statului. Tribunalul a răspuns, până pe 18 martie asta e situația. Dacă eu plec, cum funcționează societatea asta? Cum ridici banii din bancă dacă doar eu am drept de semnătură?", a explicat Șerdean pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
26/11/2021 LA 21:32
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
26/11/2021 LA 21:14