Dorinel Munteanu, care a evoluat la Dinamo între 1991 și 1993, a declarat recente că se gândește serios să se înscrie în programul ”Doar Dinamo București (DDB)”, proiect demarat de Peluza Cătălin Hîldan pentru a salva clubul.
"Fanii sunt de respectat. În criza în care suntem, suporterii lui Dinamo dau dovadă de iubire față de echipă. Să strângi atâția bani este foarte important, foarte benefic, dar eu rămân la părerea că fanii nu pot susține în totalitate echipa. Jucătorii trebuie să se gândească că Dinamo a fost tot timpul susținută de suporteri, are milioane de fani.
Nu m-am înscris încă, dar mă gândesc să intru și eu în programul DDB. Orice ajutor, orice bănuț este binevenit pentru Dinamo și pentru oamenii care iubesc această echipă. Eu am jucat la Dinamo, am avut momente frumoase. Dinamo este în sufletul meu. Chiar și adversarii vor să fie competitivă pe plan intern, ați văzut", a declarat el pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 4 ORE
"Îmi doresc sincer ca la Dinamo să fie liniște și să scape de retrogradare. Această bătălie este mult mai grea decât ar fi în play-off. Jucătorii, staff-ul și cei care conduc trebuie să fie foarte puternici din punct de vedere psihic. Presiunea este mult mai mare decât dacă ar juca în play-off, unde nu ar avea griji”, a adăugat Dorinel Munteanu.

Programul Doar Dinamo București este susținut de nume importante

Inițiativa fanilor dinamoviști, lăudată și în presa internațională, beneficiază de susținerea unor nume mari din fotbalul românesc cum ar fi George Țucudean, Nicolae Stanciu, Radu Ștefan, Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu. Fanii dinamoviști au anunțat pe 30 mai că au strâns suma de 500.000 de euro, bani proveniți din cotizații, sponsorizări și donații. Există peste 6000 de cotizanți.
”6515 care au adus O JUMATATE DE MILION DE EURO. Si nu banii acestia au tinut Dinamo in viata, ci OAMENII din spatele acestor sume si credinta lor ca Dinamo nu va muri niciodata. 90% din acesti 500.000€ au fost stransi in ultima jumatate de an. Asta ne da si mai multa speranta. 6515 caini pe care te poti baza. Si numarul lor este intr-o continua crestere", se arată în comunicatul PCH.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10