Doru Dumitrescu era considerat unul dintre cei mai talentați jucători din Academia lui Gheorghe Hagi, unde a ajuns când avea 14 ani. Timpul a trecut, mijlocașul s-a dezvoltat, apoi a fost chemat la prima echipă a Viitorului Constanța, pregătită la vremea respectivă chiar de "Rege".
Dumitrescu a făcut parte din echipa care a cucerit titlul de campioană în Liga 1, în sezonul 2016/2017. Tânărul fotbalist a bifat 5 apariții în sezonul respectiv, dintre care 4 în playoff.
Cariera lui Doru se afla pe o pantă ascendentă, primind șanse din partea lui Hagi și aflându-se chiar în atenția lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European de tineret din 2019.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32

Doru Dumitrescu, campion al României cu Viitorul, s-a retras la numai 22 de ani

Dumitrescu a impresionat prin calitățile sale tehnice, reușind să câștige campionatul național alături de toate grupele de juniori de la Ovidiu. El a făcut parte din aceeași generație cu Ianis Hagi, Florinel Coman și Andrei Ciobanu, jucători care astăzi impresionează în Liga 1 sau în străinătate.
Din păcate, visul frumos al lui Doru Dumitrescu s-a năruit în 2018, pe vremea când evolua sub formă de împrumut la U Cluj. Mijlocașul a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, în urma căreia nu și-a mai revenit 100%. Doru a suferit 3 intervenții chirurgicale, iar revenirea sa pe teren s-a amânat extrem de lung.
În cele din urmă, tânărul mijlocaș a luat o decizie neașteptată: s-a retras din fotbal, la numai 22 de ani, potrivit ziare.com.
Per total, Doru Dumitrescu a adunat 19 apariții în tricoul Viitorului, în toate competițiile, reușind să ofere un assist. Mijlocașul a mai îmbrăcat tricoul lui U Cluj, pentru care a bifat 12 meciuri și a marcat un gol.
Ultimul meci jucat de Dumitrescu a avut loc în noiembrie 2018, într-un meci dintre U Cluj și UTA Arad.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36