În urmă cu două luni, CFR Cluj a anunțat decesul lui Dragoș Cojocaru, jucătorul care a evoluat la formația ardeleană în anii '70. Vestea s-a răspândit repede în mediul online, apărând în același timp o confuzie uriașă. Unii oameni l-au încurcat pe fostul fotbalist al CFR-ului cu un alt jucător pe nume Dragoș Cojocaru - cel care a îmbrăcat tricoul Stelei în urmă cu 50 de ani.

Confuzia a fost oprită chiar astăzi de fostul stelist Cojocaru, care a trimis o scrisoare către Gazeta Sporturilor. Ajuns la 84 de ani, fostul fundaș a asigurat pe toată lumea că încă trăiește, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă.

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM O ORĂ

"Adevărul este unul singur. Dragoș Cojocaru, cel care a jucat la Steaua...trăiește. Eu sunt semnatarul acestor rânduri.

A fost o greșeală regretabilă. Ienei a rămas extrem de surprins când a auzit, dar mai multe afronturi a înfruntat soția. Lucrurile nu s-au limpezit. Chiar și astăzi primesc afronturi, inclusiv de la amici, care vor să facă o glumă din chestiunea aceasta.

Pare-mi-se că, la CFR Cluj, a existat pe vremuri un Dragoș Cojocaru, dar eu n-am auzit de un asemenea personaj. El a decedat, dar confuzia făcută s-a întins și lucrurile au fost denaturate, s-a folosit fotografia mea.", a scris Dragoș Cojocaru, fostul fotbalist al Stelei, potrivit Gazetei Sporturilor.

Dragoș Cojocaru, fostul jucător al Stelei, despre care s-a scris că a decedat, a anunțat că trăiește

Ambii jucători pe nume Dragoș Cojocaru au petrecut întreaga carieră în fotbalul românesc. Fostul fundaș, care a expediat recent scrisoarea, a mai jucat, în afară de Steaua, la Steagul Roșu, Știința Cluj și Progresul București.

El a debutat la 18 ani în Liga 1, a fost 4 ani coechipier cu Emeric Jenei la Steaua, ajungând și la naționala de tineret. La 28 de ani, fostul stelist a renunţat brusc la carieră şi a devenit diplomat, urmând apoi o carieră în avocatură. De asemenea, el a publicat 11 cărţi.

Celălalt Dragoș Cojocaru, care a decedat în luna iulie la 76 de ani, a mai jucat de-a lungul carierei, exceptând CFR Cluj, la Voința Oradea, Dinamo Oradea, Crișul Oradea, Olimpia Oradea și ISCT.

Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cortacero l-a convins! Cornel Dinu revine la Dinamo! Cum va arăta noua conducere a "câinilor"
ACUM 9 ORE