Internaționalul român Dragoș Grigore a semnat cu Rapid un contract valabil pe un an, cu o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
„Sunt fericit că am reușit să semnez cu Rapid, este un club mare, cu tradiție și cu niște fani superbi. Îmi doresc să avem rezultate bune și să îi facem fericiți pe toți cei care iubesc acest club”, a declarat Grigore pentru fcrapid.ro.

Dragoș Grigore la Rapid

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Grigore are în palmares 38 de meciuri jucate pentru naționala României. Fundașul central a fost un jucător foarte important pentru Dinamo în perioada 2008-2014 și a contribuit la ultimul trofeu intern, care mai există, obținut de către echipa din Ștefan Cel Mare, Cupa României în 2012. Acum 7 ani, Dinamo l-a vândut în Ligue 1, la Toulouse pentru 1 milion de euro. După o aventură în țările arabe, Grigore a ajuns la Ludogorets și a jucat 3 sezoane la campioana Bulgariei.
După ce a reușit aducerea lui Albu, ultima dată la UTA Arad și Belu-Iordache, fostul fundaș de la Hermannastadt, rapidiștii au crescut pretențiile.
Pentru a întări atacul, Mihai Iosif vrea să revitalizeze cariera unui atacant care s-a defectat la FCSB. Adrian Petre a fost titular atât la Europeanul sub 21 de ani din 2019, cât și la cel din 2021. Atacantul de 23 de ani a fost achiziționat, cu 800 de mii de euro, de FCSB în februarie 2020 și cariera sa a luat-o în jos. Criticile venite constat l-au demoralizat pe Adrian Petre, iar randamentul său a fost din ce în ce mai slab. Împrumutul la Cosenza și nici revenirea acasă nu l-au pus pe picioare pe vârful crescut de UTA. Cifrele lui Adrian Petre din ultimele 18 luni sunt foarte slabe. Pentru FCSB a marcat doar 2 goluri, pentru Cosenza niciunul în Serie B, iar pentru UTA a dat primul său gol în Liga 1, dinm toată cariera. Arădenii i-au dat voie să plece liber de contract, iar Rapid vrea să profite.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10